ΟΦΗ: Όταν κάνει αρχή συνήθως είναι καλή

Απόψεις
ΟΦΗ: Όταν κάνει αρχή συνήθως είναι καλή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με αφορμή το σύνθημα του Σίμου που αν πετύχει θα το χρεωθεί θετικά – Μια από τα ίδια ο ΠΑΣ στην έδρα του, έχει μόνο μία νίκη – Ξαφνικά έγινε εξαιρετικός ο χλοοτάπητας στους Ζωσιμάδες;

Το σύνθημα του Γιώργου Σίμου για τον ΟΦΗ εν όψει του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα «πάμε να παλέψουμε για να κάνουμε μια καινούργια αρχή», θα είναι ευχή για μια νέα πραγματικότητα στην κρητική ομάδα.

Γιατί στην αρχή, αυτή η ομάδα πάει καλά. Μετά είναι το πρόβλημα... Συνέβη κυρίως πέρυσι και εν μέρει φέτος με τον ΟΦΗ.

Πέρυσι καπάρωσε με το ξεκίνημα, πλέι οφ και ολόκληρη ευρωπαϊκή έξοδο.

Φέτος, αν και του έκοψαν κάποιες βαθμολογικές φέτες οι διαιτησίες κατάφερε τουλάχιστον να είναι αήττητος στα τρία πρώτα ματς με δυο άδικες ισοπαλίες  με Παναιτωλικό και κυρίως με Ατρόμητο και μια νίκη με τη Λαμία, ενώ πήρε και μια ισοπαλία με τον Παναθηναϊκό.

Μετά την ήττα δηλαδή που τον πτόησε από τον ΠΑΟΚ, έχοντας κάνει μια εμφάνιση περυσινού επιπέδου.

Στην Τούμπα ήταν σούπερ αλλά αδικήθηκε κατάφωρα έως εγκληματικά (και κει μετά τα ματς με Παναιτωλικό και με τον Ατρόμητο), από τη διαιτησία του… Λαμιώτη Τζοβάρα.

Καλές εμφανίσεις που συνεχίστηκαν με ήττες για να κλονιστεί στο ψαχνό της η αυτοπεποίθηση των ποδοσφαιριστών, πέραν από τη γνωστή στίβα των τραυματιών διαρκείας με τον μακρύ κατάλογο.

Αν ο Σίμος καταφέρει στο ματς με τον αξιόμαχο ΠΑΣ Γιάννινα να έχει ανεβάσει τους δείκτες στο ποδοσφαιρικό του τμήμα, θα καταγραφεί ως επιτυχία του με τα λόγια να γίνονται πράξη…

Δεν είναι θέμα εντυπώσεων. Είναι ουσία. Το πράγμα έχει αρχίσει να γίνεται επικίνδυνο μετά τη νίκη της Λαμίας στη Ριζούπολη και τον αναμενόμενο του ΑΕΛ – Λαμία. Και αυτοί οι συσχετισμοί στις σκέψεις δεν ταιριάζουν σε αυτόν τον «επενδυτικό» ΟΦΗ.

Πάσχουν και οι δυο στην έδρα τους

Είναι ομάδα ο ΠΑΣ Γιάννινα και έχει  πετύχει διάνα με τον προπονητή Αργύρη Γιαννίκη. Η σπέσιαλ εμφάνισή του στο Αγρίνιο με τον Παναθηναϊκό, ήταν και λόγω του καλού αγωνιστικού χώρου στο Αγρίνιο, όπου ξεδίπλωσε αρετές του απέναντι στον Παναθηναϊκό. Και ο ΟΦΗ θέλει καλό γήπεδο με το παιχνίδι που παίζει.

Στους Ζωσιμάδες θα του είναι μειονέκτημα, αφού ο αντίπαλος το ξέρει καλύτερα, όσο κι αν το παρουσίασαν ξαφνικά ότι αγγίζει την τελοιότητα…

Αν και ο ΠΑΣ στην έδρα του είναι χειρότερος ή μια από τα ίδια, από τον ΟΦΗ. Έχει μόλις 7 βαθμούς σε 11 ματς (ο ΟΦΗ έχει 9 σε 12). Κι έχει κερδίσει μόνο τη Λαμία (2-0) και οι τέσσερις ισοπαλίες του είναι με τον Ολυμπιακό, τον Παναιτωλικό, τον Αστέρα Τρίπολης και τον Άρη.

 Επιθετικά είναι κοντά με τον ΟΦΗ (20-19), αλλά μακράν καλύτερος αμυντικά (26-36). Αυτά ωστόσο δεν μετράνε στη κυριακάτικη αναμέτρηση… Η νίκη είναι εκατέρωθεν το ζητούμενο σε μια φάση που το πρωτάθλημα βράζει…

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News