ΟΦΗ: Παιχνίδι κομβικής σημασίας σήμερα κόντρα στον Βόλο

ΟΦΗ
ΟΦΗ: Παιχνίδι κομβικής σημασίας σήμερα κόντρα στον Βόλο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι δύο ομάδες τίθενται αντιμέτωπες ξανά, 10 ημέρες μετά το Κύπελλο…

Στον ΟΦΗ πλέον δεν χωρούν δικαιολογίες και το σταυροδρόμι που βρίσκεται είναι τόσο κρίσιμο που πλέον εν πολλοίς αγωνίζεται και για την επιβίωσή του!

Αντίπαλος του στις 17:15 (Novasports3) είναι ο Βόλος, τον οποίο φιλοξενεί ξανά στο «Γεντί Κουλέ», δέκα ημέρες μετά τη ρεβάνς του Κυπέλλου Ελλάδας όπου με το ισόπαλο 1-1, η ομάδα του Σίμου ήπιε το πικρό ποτήρι του αποκλεισμού. Είχαν προηγηθεί δύο παιχνίδια στο Πανθεσσαλικό με εντελώς αντίθετα συναισθήματα. Στο ματς του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος ο ΟΦΗ πανηγύρισε την μεγαλύτερη νίκη του φέτος με σκορ 1-4 αλλά στο ματς για το Κύπελλο γνώρισε ήττα με 2-0 μετά από κάκιστη εμφάνιση, ένα αποτέλεσμα που καθόρισε και την πρόκριση.

Κλείνοντας τον κύκλο των πολύ δύσκολων αγώνων με αντιπάλους από τις πρώτες βαθμολογικές θέσεις και με συνεχόμενες ήττες, για τον ΟΦΗ η αυριανή αναμέτρηση είναι κομβική, προκειμένου να επιστρέψει στα τρίποντα και να πάρει βαθιές βαθμολογικές αλλά και ψυχολογικές ανάσες.

Πέντε ματς απομένουν για την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας και με εξαίρεση αυτό της τελευταίας αγωνιστικής με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη, ο ΟΦΗ θα βρει μπροστά του ομάδες που θα αντιμετωπίσει στη συνέχεια και στα Play Out. Γι’ αυτό θέλει να συγκεντρώσει όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς για την ασφάλειά του.

Με εννέα απόντες

Με τον Απόστολο Γιάννου να προπονείται κανονικά και μετά από πολύ καιρό να τίθεται στη διάθεση του Γιώργου Σίμου ολοκληρώθηκε χθες η προετοιμασία του. Ωστόσο στο απουσιολόγιο βρίσκονται ο τιμωρημένος Νέιρα και οι τραυματίες Βούρος, Τσιλιανίδης, Ναμπί, Σαρδινέρο, Σολίς, Σελίμοβιτς, Σακόρ και Βαζ.

Την 21μελή αποστολή απαρτίζουν οι: Βάτερμαν, Σωτηρίου, Σηφάκης, Ουές, Λυμπεράκης, Μαρινάκης, Στάρτζεον, Σόουζα, Βαφέας, Διαμαντής, Γιαννούλης, Γιάννου, Γκαργκαλατζίδης, Στάικος, Γρίβας, Μεγιάδο, Καστάνιος, Ντε Γκουζμάν, Κοροβέσης, Μίνγκος, Σουρνάκης

Στην αποστολή δεν συμπεριλήφθηκαν ακόμα οι ο Κωνσταντίνος Μπαλογιάννης, Βαγγέλης Νοικοκυράκης, Μανώλης Σμπώκος και Νίκος Χαλκιαδάκης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News