Σίμος: «Μετά το 1-1 ήταν πολύ δύσκολο για εμάς…»

ΟΦΗ
Σίμος: «Μετά το 1-1 ήταν πολύ δύσκολο για εμάς…»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο προπονητής του ΟΦΗ παραδέχτηκε ότι η ισοφάριση επηρέασε τους παίκτες του

Η ισοφάριση του Βόλου ήταν το κομβικό σημείο του αγώνα με τον Γιώργο Σίμο να παραδέχεται ότι μετά το 1-1 η ομάδα του επηρεάστηκε πνευματικά και δεν μπόρεσε να αντιδράσει. Όπως τόνισε μετά το ματς ο προπονητής του ΟΦΗ:

«Γνωρίζαμε ότι είχαμε ένα δύσκολο αποτέλεσμα από τον πρώτο αγώνα που έπρεπε να γυρίσουμε. Προηγηθήκαμε στο σκορ και μετά είχαμε ειδικά μία ευκαιρία του Κοροβέση όπου μπορούσαμε να διπλώσουμε τα γκολ και μετά να είχαμε ένα πολύ διαφορετικό παιχνίδι. Νομίζω ότι μετά που έγινε το 1-1 πραγματικά μετά ήταν πολύ δύσκολο για την ομάδα μας. Η αλήθεια είναι ότι ενώ μπήκε το 1-0 και είχαμε κάποιες σημαντικές ευκαιρίες με καλύτερη αυτή με τον Κοροβέση το 1-1 ήταν πολύ δύσκολο για εμάς».

Σχετικά με το αν η πρόκριση κρίθηκε στο πρώτο παιχνίδι απάντησε: «Η πρόκριση χάθηκε και στα δύο παιχνίδια και στο πρώτο γιατί είχαμε ένα πολύ δύσκολο σκορ το 2-0 και σήμερα γιατί ενώ προηγηθήκαμε νωρίς μετά είχαμε κάποιες ευκαιρίες για να ισοφαρίσουμε το σκορ του πρώτου ματς, η αλήθεια ωστόσο ότι το 1-1 μας επηρέασε πολύ και πνευματικά και δεν μπορέσαμε…»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News