Με στόχο την ανατροπή ο ΟΦΗ κόντρα στον Βόλο

Ποδόσφαιρο
Με στόχο την ανατροπή ο ΟΦΗ κόντρα στον Βόλο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στη ρεβάνς της ήττας με 2-0 από το πρώτο ματς, η ομάδα του Ηρακλείου αγωνίζεται στις 15:00 στο «Γεντί Κουλέ»…

Να βγάλει αντίδραση και να “κυνηγήσει” μέχρι τέλους την πρόκριση στους “8” του Κυπέλλου Ελλάδας είναι ο στόχος του ΟΦΗ στη σημερινή (15:00, Cosmote Sport 1) αναμέτρηση με τον Βόλο.

Στη ρεβάνς της ήττας με 2-0 από το πρώτο ματς, η ομάδα του Ηρακλείου καλείται να κάνει την ανατροπή. Η αποστολή της σίγουρα δεν είναι εύκολη, καθώς πρέπει να αφήσει πίσω το ψυχολογικό “βάρος” από τις συνεχόμενες ήττες και να δείξει καλό αγωνιστικό πρόσωπο.

Το ζητούμενο για το συγκρότημα του Γιώργου Σίμου είναι να βρει τις επιθετικές λύσεις στο σκοράρισμα, αφού είναι επιτακτική ανάγκη να πετύχει γκολ και ταυτόχρονα να μη δεχτεί.

Ο θεσμός του Κυπέλλου είναι μια προοπτική να σωθεί η... παρτίδα, καθώς είναι ένας από τους στόχους της φετινής σεζόν.

Εκτός ο Ντε Γκουζμάν

Η προετοιμασία του ΟΦΗ ολοκληρώθηκε χθες, με τον Γιώργο Σίμο να κάνει τις τελικές δοκιμές. Ο 42χρονος προπονητής ζητά από τους παίκτες συγκέντρωση και υπομονή στο παιχνίδι, επιδιώκοντας να βγάλουν επιθετικότητα από τα πρώτα λεπτά.

Ο Τζόναθαν Ντε Γκουζμάν έμεινε τελικά εκτός αποστολής, παρότι προπονήθηκε κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα χθες. Η τεχνική ηγεσία προτίμησε να μην πάρει το ρίσκο και έτσι ο Ολλανδός μέσος θα προφυλαχθεί.

Στο... απουσιολόγιο είναι ο Τσιλιανίδης, όπως και οι τραυματίες Μαρινάκης, Γιάννου, Σακόρ, Ναμπί και Βαζ.

Την παρθενική τους παρουσία στην αποστολή του ΟΦΗ έχουν οι δύο νεαροί Μανόλης Σμπώκος και Νίκος Χαλκιαδάκης, που υπέγραψαν επαγγελματικό συμβόλαιο.

Στην 20μελή αποστολή μετέχουν οι Βάτερμαν, Σωτηρίου, Ουές, Λυμπεράκης, Σελίμοβιτς, Στάρτζεον, Νέιρα, Φερέιρα, Σολίς, Βαφέας, Διαμαντής, Γιαννούλης, Σαρδινέρο, Στάικος, Γρίβας, Μεγιάδο, Καστάνιος, Κοροβέσης, Σμπώκος και Χαλκιαδάκης.

Εκτός από τους τραυματίες, στην αποστολή δε συμπεριλήφθηκαν οι Γκαργκαλατζίδης, Μίγγος, Μπαλογιάννης, Νοικοκυράκης, Σηφάκης και Σουρνάκης.

Διαιτητής του σημερινού αγώνα έχει οριστεί ο Μανούχος του Συνδέσμου Αργολίδας. Επόπτες είναι οι Δίπλαρης και Κατοίκος από Καρδίτσα και Αθήνα αντίστοιχα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News