Ερ. ΟΦΗ: Συγχαρητήρια της Ακαδημίας σε Σμπώκο και Χαλκιαδάκη

ΟΦΗ
Ερ. ΟΦΗ: Συγχαρητήρια της Ακαδημίας σε Σμπώκο και Χαλκιαδάκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εκφράζουν την ιδιαίτερη χαρά και την υπερηφάνεια για τα δύο παιδιά του ΟΦΗ

H προώθηση του Μάνου Σμπώκου και του Νίκου Χαλκιαδάκη στην ΠΑΕ ΟΦΗ με την υπογραφή επαγγελματικών συμβολαίων έχει κάνει χαρούμενους και υπερήφανους τους ανθρώπους που ήταν δίπλα σε αυτά τα παιδιά, στα πρώτα βήματα της ποδοσφαιρικής τους πορείας. Σε ανακοίνωσή της η Ακαδημία Ποδοσφαίρου του Ερασιτέχνη ΟΦΗ επισημαίνει τα εξής:

«Ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός της Ακαδημίας ποδοσφαίρου του Ερασιτέχνη Ο.Φ.Η. αισθάνεται ιδιαίτερη χαρά και υπερηφάνεια για το γεγονός ότι ακόμα δυο δικά της παιδιά υπέγραψαν επαγγελματικό συμβόλαιο στην ΠΑΕ ΟΦΗ 1925!

Ο Μάνος Σμπώκος (γεν. 2003) και ο Νίκος Χαλκιαδάκης (γεν. 2004) που από μικρή ηλικία αποτέλεσαν μέλη της Ακαδημίας μας, κάνουν το μεγάλο βήμα, όντας πλέον επαγγελματίες ποδοσφαιριστές. Η αθόρυβη και χωρίς τυμπανοκρουσίες δουλειά που γίνεται πλέον στις αναπτυξιακές μας ηλικίες, αρχίζει πλέον να αποδίδει καρπούς.

Η αρχή έγινε πριν 2 χρόνια με την υπογραφή επαγγελματικών συμβολαίων στην ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, των Βαγγέλη Νοικοκυράκη (γεν. 2001) και Κων/νου Καλαϊτζάκη (γεν. 2001).

Ακολούθησε η υπογραφή επαγγελματικού συμβολαίου του Τίτου Κουτεντάκη (γεν. 2003) στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Η συνέχεια θεωρούμε πως θα ειναι εξίσου αποτελεσματική και επιτυχημένη. Ευχόμαστε υγεία και πρόοδο σε όλα τα παιδιά!»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News