Χαμόγελα για Διαμαντή: Όλα δείχνουν ότι προλαβαίνει τον Βόλο

Ποδόσφαιρο
Χαμόγελα για Διαμαντή: Όλα δείχνουν ότι προλαβαίνει τον Βόλο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Υποχώρησαν οι ενοχλήσεις για το νεαρό αμυντικό

Μια μέρα μετά την ήττα από την ΑΕΚ, που «βάρυνε» κι άλλο το κλίμα, στον ΟΦΗ έχουν στρέψει την προσοχή στον αγώνας ρεβάνς με το Βόλο την ερχόμενη Πέμπτη.

Οι Κρητικοί θέλουν να δώσουν τα πάντα, ώστε να μείνουν εντός στόχων στο Κύπελλο Ελλάδας, όμως θα χρειαστεί τεράστια προσπάθεια για να ανατρέψουν το 2-0 του πρώτου αγώνα.

Ο Πραξιτέλης Βούρος τέθηκε νοκ-άουτ, μετά τον τραυματισμό στον προσαγωγό και αύριο θα υποβληθεί σε μαγνητική εξέταση, ώστε να διαπιστωθεί το διάστημα που θα μείνει εκτός δράσης.

Από την άλλη, χαμόγελα έφερε η κατάσταση του Απόστολου Διαμαντή, αφού υποχώρησαν σημαντικά οι ενοχλήσεις στο γαστροκνήμιο. Ο νεαρός κεντρικός αμυντικός έκαναν πρόγραμμα αποθεραπείας, όπως και οι υπόλοιποι βασικοί, χωρίς να έχει κάποιο πρόβλημα.

Στο μεταξύ, ο Ντε Γκουζμάν συμμετείχε σε ένα μέρος του κανονικού προγράμματος, όπως και οι Γιάννου, Μαρινάκης.

Ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία έκανε ο Κοσμάς Τσιλιανίδης, η κατάσταση του οποίου θα επανεκτιμάται καθημερινά, για τις ενοχλήσεις που έχει στο μηνίσκο.

Σε ότι αφορά τους υπόλοιπους τραυματίες, ο Σακόρ είναι στο τελευταίο στάδιο αποκατάστασης, ενώ ο Ναμπί συνεχίζει την θεραπεία.

Τέλος, ο Σουρνάκης προπονήθηκε κανονικά, ενώ ο Βαζ ακολουθεί πρόγραμμα αποκατάστασης.

Η αυριανή προπόνηση έχει προγραμματιστεί στις 11 το πρωί στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News