ΟΦΗ: Μέσα Καστάνιος και Φερέιρα, έξω ο «Τσίλια» ενόψει ΑΕΚ

ΟΦΗ
ΟΦΗ: Μέσα Καστάνιος και Φερέιρα, έξω ο «Τσίλια» ενόψει ΑΕΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κανονικά θα γίνει το ματς με τα τωρινά δεδομένα παρά τα τρία κρούσματα κορωνοϊού

Όπως γράψαμε νωρίτερα, στον ΟΦΗ υπάρχουν τρία θετικά κρούσματα κορωνοϊού που αφορούν δύο παίκτες και ένα μέλος της ομάδας. Αυτοί βρίσκονται σε κατ’ οίκον περιορισμό και με τα τωρινά δεδομένα το αυριανό παιχνίδι με την ΑΕΚ θα γίνει κανονικά.

Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε σήμερα το πρωί, με τον Λουκ Καστάνιος να μπαίνει στην αποστολή και πιθανότατα θα κάνει επίσημο ντεμπούτο με τη φανέλα του ΟΦΗ αλλά το αρνητικό είναι ότι ο Κοσμάς Τσιλιανίδης αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον μηνίσκο κατά τη διάρκεια της προπόνησης και τέθηκε εκτός αποστολής. Επίσης για πρώτη φορά για τη φετινή σεζόν στα πλάνα του Σίμου βρίσκεται ο Φερέιρα.

Σε μέρος της προπόνησης συμμετείχαν οι Απόστολος Γιάννου και Νίκος Μαρινάκης. Πρόγραμμα αποφόρτισης συνέχισε για μια ακόμη ημέρα ο Γιώργος Σουρνάκης. Οι Adil Nabi και Vajebah Sakor έκαναν θεραπεία, με τον Ricardo Vaz να ακολουθεί πρόγραμμα αποκατάστασης.

Η σημερινή προπόνηση περιελάμβανε ασκήσεις κινητικότητας, μεταβιβάσεων, μετάβασης, αγωνιστικό παιχνίδι και στατικές φάσεις.

Οι 20 ποδοσφαιριστές που απαρτίζουν την αποστολή είναι οι: Βάτερμαν, Σωτηρίου, Ουές, Λυμπεράκης, Σελίμοβιτς, Στάρτζεον, Νέιρα, Φερέιρα, Σολίς, Βαφέας, Βούρος, Διαμαντής, Γιαννούλης, Σαρδινέρο, Στάικος, Γρίβας, Μεγιάδο, Καστάνιος, Ντε Γκουζμάν, Κοροβέσης.

Εκτός από τους τραυματίες, στην αποστολή δεν συμπεριλήφθηκαν οι Αλέξανδρος Γκαργκαλατζίδης, Θοδωρής Μίγγος, Κωνσταντίνος Μπαλογιάννης, Βαγγέλης Νοικοκυράκης, Βασίλης Σηφάκης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News