ΟΦΗ: Μονόδρομος η νίκη σήμερα με Αστέρα Τρίπολης

ΟΦΗ
ΟΦΗ: Μονόδρομος η νίκη σήμερα με Αστέρα Τρίπολης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αναζητείται εναγωνίως το τρίποντο που θα τον βάλει σε δρόμο ανάκαμψης

"Νίκη και μόνο νίκη" είναι το σύνθημα στις τάξεις του ΟΦΗ για τη σημερινή (17:15, Novasports 1) αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης. Ο αγώνας για την εμβόλιμη 19η αγωνιστική έρχεται σε ένα κομβικό σημείο για την ομάδα του Ηρακλείου, που αναζητά την ανάκαμψη μπαίνοντας στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος.

Στο "στρατόπεδο" των Κρητικών υπάρχει πίστη και αποφασιστικότητα, ενώ οι επιστροφές κάποιων ποδοσφαιριστών δίνουν περισσότερες επιλογές και... αισιοδοξία.

Οι Κρητικοί μετρούν τέσσερις ήττες, μία ισοπαλία και μία νίκη στα έξι ως τώρα ματς του Ιανουαρίου, και θέλουν να βάλουν... φρένο στα ανεπιτυχή αποτελέσματα.

Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε χθες, με τον Μιγκέλ Μεγιάδο να δηλώνει «παρών», αφού συμμετείχε στο κανονικό πρόγραμμα για δεύτερη σερί μέρα.

Έτσι, αναμένεται να είναι στο πλευρό του Χουάν Νέιρα στη μεσαία γραμμή, όπου για περισσότερο χρόνο θα αγωνιστεί και ο Ντε Γκουζμάν (πιθανότατα όχι ως βασικός).

Στο... απουσιολόγιο είναι οι Γιάννου και Μαρινάκης, που συμμετείχαν σε ένα μέρος του προγράμματος, αλλά και οι τραυματίες Ναμπί, Σακόρ και Βαζ.

Για λόγους τακτικής δεν είναι στις επιλογές της τεχνικής ηγεσίας οι Μπαλογιάννης, Νοικοκυράκης, Φερέιρα, Μίγγος και Γκαργκαλατζίδης.

Στην αποστολή μετέχουν οι εξής 21 ποδοσφαιριστές: Βάτερμαν, Σωτηρίου, Σηφάκης, Ουές, Λυμπεράκης, Σελίμοβιτς, Στάρτζεον, Νέιρα, Σολίς, Βαφέας, Βούρος, Διαμαντής, Γιαννούλης, Τσιλιανίδης, Σαρδινέρο, Στάικος, Γρίβας, Μεγιάδο, Ντε Γκουζμάν, Κοροβέσης και Σουρνάκης.

Τελικά Κουτσιαύτης

Ο Αριστομένης Κουτσιαύτης θα διευθύνει τελικά τον σημερινό αγώνα του ΟΦΗ με τον Αστέρα Τρίπολης. Η ΕΠΟ ενημέρωσε χθες για την αλλαγή διαιτητή, χωρίς να υπάρχει κώλυμα ή τραυματισμός, αφού ο Κουμπαράκης, που είχε αρχικά οριστεί για το ματς στο "Γεντί Κουλέ", θα "σφυρίξει" το ματς του Άρη με τη Λάρισα.

Η ποινή του Νέιρα

Ο Χουάν Νέιρα είναι κανονικά στις επιλογές του Γιώργου Σίμου για το σημερινό ματς. Ο τεχνικός της ομάδας του Ηρακλείου αποφάσισε να εκτίσει την ποινή των δύο αγωνιστικών με Ολυμπιακό (21η, εκτός έδρας) και Βόλο (22η, εντός έδρας).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News