Βόμβα από ΟΦΗ: Συμφωνία με τον επιθετικό Λουκ Καστάνιος

ΟΦΗ
Βόμβα από ΟΦΗ: Συμφωνία με τον επιθετικό Λουκ Καστάνιος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο 28χρονος Ολλανδός επιθετικός με τεράστιο βιογραφικό έρχεται στο Ηράκλειο

Ο 28χρονος Ολλανδός επιθετικός Λουκ Καστάνιος είναι ο εκλεκτός του ΟΦΗ για την επιθετική γραμμή! Πρόκειται για έναν παίκτη με τεράστιο βιογραφικό σε Ίντερ, Άιντραχτ Φρανκφούρτης, Φέγενορντ, Φίτεσε και Σπόρτινγκ Λισαβόνας ενώ τελευταία του ομάδα ήταν η Gyeongnam παίζοντας στο πρωτάθλημα Κορέας.

H συμφωνία με τον Καστάνιος είναι για 2,5 χρόνια και τις επόμενες ημέρες αναμένεται η άφιξή του στην Ελλάδα για να ολοκληρωθεί και τυπικά η μεταγραφή του στον ΟΦΗ. Ήταν εδώ και καιρό πρώτη επιλογή του ΟΦΗ αλλά περίμεναν την απάντησή του καθώς εξέταζε και άλλες προτάσεις. Τελικά οι επαφές είχαν αίσιο τέλος και ο Ολλανδός συμφώνησε για συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2023. Κατά το παρελθόν το όνομά του είχε παίξει έντονα μεταγραφικά για τον Παναθηναϊκό και τον Άρη.

Πρόκειται για ένα από τα σπουδαιότερα ταλέντα που ανέδειξε το ολλανδικό ποδόσφαιρο, σε μικρότερη ηλικία αγωνίστηκε στην Εθνική U21 της Ολλανδίας και το ξεκίνημά του στην Eredivisie με τη φανέλα της Φέγενορντ και τα 15 γκολ την περίοδο 2010-2011 ανάγκασαν την Ίντερ να δώσει 4 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσει σε ηλικία 18 ετών.

Στην Ίντερ ο 18χρονος Καστάνιος είχε προπονητή αρχικά τον Γκασπερίνι και στη συνέχεις τον Κλαούντιο Ρανιέρι και τεράστιους συμπαίκτες όπως Ζανέτι, Μαϊκόν, Σάμουελ, Στάνκοβιτς, Κουαρέσμα, τον συμπατριώτη του Σνάιντερ, Φορλάν, Ντιέγκο Μιλίτο κ.α. Στο Μιλάνο κατέγραψε έξι συμμετοχές και ένα γκολ, το οποίο μάλιστα έδωσε και τη νίκη με 0-1 στους νερατζούρι στην έδρα της Σιένα.

Στη συνέχεια επέστρεψε στην Ολλανδία, έχοντας τρεις γεμάτες χρονιές με την Τβέντε με συνολικά 37 γκολ μέσα στην τριετία. Από εκεί και πέρα ομως περιπλανήθηκε αρκετά παίζοντας σε Άιντραχτ Φρανκφούρτης (2015-16), Σπόρτινγκ Λισαβόνας (2016-17 και 2018-19) και Φίτεσε (2017-18), πριν πάρει την απόφαση να αγωνιστεί για πρώτη φορά εκτός Ευρώπης, πηγαίνοντας στην Κορέα για να φορέσει τη φανέλα της Gyeongnam.

Σημείωσε πέντε γκολ τα δύο χρόνια στην Κορέα και τώρα επιστρέφει στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, θέλοντας στον ΟΦΗ να βρει ξανά τον παλιό καλό του εαυτό...

Το γκολ που σημείωσε στο Καμπιονάτο με τη φανέλα της Ίντερ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News