ΟΦΗ

Βράζουν οι οργανωμένοι του ΟΦΗ, ανακοίνωση με σκληρές εκφράσεις!

Η πιο καυστική ανακοίνωση των οργανωμένων για την ομάδα επί εποχής Μπούση

Ξεχείλισε το ποτήρι για τους οργανωμένους οπαδούς του ΟΦΗ μετά την σημερινή εικόνα της ομάδας στο παιχνίδι με το Βόλο. Η ανακοίνωση που εξέδωσαν είναι η πιο καυστική επί εποχής Μπούση, με σκληρές εκφράσεις και χαρακτηρισμούς όπως «παίκτες-μπαλαρίνες» και «δημόσιοι υπάλληλοι». Η ανακοίνωση υπογράφεται από πέντε Συνδέσμους και αναφέρει τα εξής:

"Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟΣ ΞΕΠΕΣΜΟΣ"

Άλλη μια μέρα στο ίδιο έργο θεατές!! Ένα έργο κωμωδία αποτελούμενο από παίχτες, προπονητές και δημόσιους υπαλλήλους!!! Όλο αυτό το καιρό έχουμε στηρίξει και δείξει ανοχή περισσότερη απ’ ότι χρειάζεται όμως σήμερα το ποτήρι ξεχείλισε.

Μηδέν αξιοπρέπεια, μηδέν πάθος σε γήπεδο και πάγκο!! Κανένας σεβασμός στην ομάδα που σας ταΐζει, κανένας σεβασμός στον κόσμο που σας στηρίζει!!!! Το δημοσιουπαλληλίκι καλά κρατεί η ξεφτίλα συνεχίζεται και η υπομονή μας εξαντλήθηκε!!!!Ανοχή τέλος!!!

Παίκτες μπαλαρίνες, χέστες, και δημόσιους υπαλλήλους δεν γουστάρουμε να βλέπουμε ούτε και διοίκηση να αδιαφορεί γι’ αυτό το έκτρωμα!!! Είστε όλοι υπεύθυνοι γι’ αυτό το χάλι! Δεν θα επιτρέψουμε από εδώ κι έπειτα σε κανέναν περαστικό να αλλάξει το dna της ομάδας μας! Μια ομάδα χιλιοταλαιπωρημένη και πληγωμένη αλλά πάντα ψυχωμένη, μαχητική και ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ με το ΚΟΣΜΟ της!!!!!!

Ακούστε καλά παλικάρια εκεί μέσα!!!Δεν μπορείτε να παίζετε με την ψυχολογία του κόσμου!!Η ιστορία μας δεν το δέχεται αυτό και να γινόμαστε έρμαιο σε κάθε βόλο απόλλωνα και παναιτωλικό. Αφού δεν μας σέβεστε, πλέον θα μας φοβάστε!

Η Θύρα 4 με πράξεις πάνω απ’ όλα και όχι πολλά λόγια και γραπτά είναι εδώ!!!!!

Τέλος, ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ από τη διοίκηση σήμερα κιόλας την απόλυση του αλλόθρησκου υποτιθέμενου γιατρού από την ομάδα!!!! Αλήθεια, ποια είναι η θέση της ΠΑΕ για τον κωμικό με το μουστάκι που χαίρεται για πράξεις βίας?

Υ.Γ: Για τις "λάσπες" θα τα πούμε στη πορεία και σύντομα με κάποιους.

Snakes 4 Heraklion club

Κρήτες 4 Θεόδωρος Παπαδόπουλος

Στέκι φίλων Ο.Φ.Η. Αρχανών

Ο.Φ.Η. Athens club

Ο.Φ.Η. Germany club

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια