ΟΦΗ: Για το Κύπελλο στο Βόλο... όπως στο πρωτάθλημα!

ΟΦΗ
ΟΦΗ: Για το Κύπελλο στο Βόλο... όπως στο πρωτάθλημα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σήμερα στις 15:00 (Cosmotesport3) η πρώτη μονομαχία του ΟΦΗ για την φετινή διοργάνωση

Ένα από τα καλά του φετινά παιχνίδια ο ΟΦΗ τα έχει κάνει στο Πανθεσσαλικό (νίκη με 1-4). Σήμερα επιστρέφει εκεί για να αντιμετωπίσει το Βόλο (15:00-Cosmotesport3), θέλοντας στην πρώτη μονομαχία τους για το Κύπελλο Ελλάδας να κάνει βήμα πρόκρισης. Το ματς θα μεταδοθεί και δωρεάν από το κανάλι "CosmoteTV" στο YouTube.

Ο ΟΦΗ προέρχεται από ήττα με κακή εμφάνιση απέναντι στον ΠΑΟΚ αλλά έχει δείξει κι άλλες φορές ότι μπορεί να συνέρχεται γρήγορα και να επιστρέφει σε θετικά αποτελέσματα.

Ένα αποτέλεσμα τέτοιο θέλει και σήμερα προκειμένου να παίξει με άλλο αέρα στη ρεβάνς που θα γίνει στο «Γεντί Κουλέ» στις αρχές Φεβρουαρίου…

Η αποστολή που έβγαλε ο Σίμος είναι διπλή, καθώς μετά το Βόλο ακολουθεί το Σάββατο το ματς με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο.

Το θετικό είναι ότι στα αγωνιστικά πλάνα βρίσκεται και πάλι μετά από δύο μήνες ο Ντε Γκουζμάν, έχοντας ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού του αλλά ο Μεγιάδο έμεινε εκτός αποστολής καθώς συνεχίζει να έχει ενοχλήσεις. Μαζί με τον Μεγιάδο έμειναν στο Ηράκλειο και οι Φερέιρα, Μίγγος, Γκαργκαλατζίδης ενώ είναι εκτός και οι γνωστοί απόντες Γιάννου, Μαρινάκης, Ναμπί, Σακόρ και Βαζ.

O Μπόι Βάτερμαν, λόγω της κόκκινης κάρτας με τον ΠΑΟΚ), δεν υπολογίζεται για τον σημερινό αγώνα κυπέλλου, ενώ ο Πραξιτέλης Βούρος δεν θα αγωνιστεί στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό για το πρωτάθλημα, καθώς έχει δηλωθεί να εκτίσει την ποινή της μιας αγωνιστικής λόγω καρτών στο συγκεκριμένο ματς.

Οι 22 ποδοσφαιριστές που απαρτίζουν την αποστολή για τους αγώνες με Βόλο και Παναθηναϊκό είναι οι: Βάτερμαν, Σωτηρίου, Σηφάκης, Ουές, Λυμπεράκης, Σελίμοβιτς, Στάρτζεον, Σολίς, Νέιρα, Βαφέας, Βούρος, Διαμαντής, Μπαλογιάννης, Νοικοκυράκης, Γιαννούλης, Τσιλιανίδης, Σαρδινέρο, Στάικος, Γρίβας, Ντε Γκουζμάν, Κοροβέσης, Σουρνάκης.

Η αποστολή αναχώρησε χθες με προορισμό την Αθήνα και από οδικώς πήγε στον Βόλο για τον αγώνα Κυπέλλου. Στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας θα παραμείνει και μετά το ματς και θα προπονηθεί αύριο εκεί. Στη συνέχεια θα επιστρέψει στην Αθήνα, όπου την Παρασκευή (22/1) θα κάνει την τελευταία προπόνηση πριν τον σαββατιάτικο αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News