Με Ντε Γκουζμάν η αποστολή του ΟΦΗ

Ποδόσφαιρο
Με Ντε Γκουζμάν η αποστολή του ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι παίκτες που ανακοινώθηκαν ενόψει Βόλου και Παναθηναϊκού

Γνωστή έγινε η αποστολή του ΟΦΗ για τα δύο εκτός έδρας παιχνίδια που ακολουθούν στο αγωνιστικό πρόγραμμα της ομάδας. Σε αυτήν επιστρέφει μετά από δύο μήνες ο Ντε Γκουζμάν ενώ εκτός έμεινε ο Μεγιάδο.

Με την αποστολή ταξίδεψε και ο Βάτερμαν, ο οποίος υπολογίζεται μόνο για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό  ενώ ο Πραξιτέλης Βούρος δεν θα αγωνιστεί στο συγκεκριμένο ματς λόγω καρτών.

Σε ότι αφορά λοιπόν στη σημερινή προπόνηση, αυτή περιελάμβανε ασκήσεις κινητικότητας, μεταβιβάσεων, μετάβασης και αγωνιστικό παιχνίδι.Σε μέρος της προπόνησης συμμετείχε ο Απόστολος Διαμαντής, ο οποίος βρίσκεται στην αποστολή, όπως και ο Ντε Γκουζμάν, ο οποίος ακολούθησε το μεγαλύτερο μέρος του κανονικού προγράμματος, ενώ στο τέλος έκανε και θεραπεία.

Μέρος της προπόνησης ακολούθησε για μια ακόμη ημέρα ο Απόστολος Γιάννου. Ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία έκανε ο Μεγιάδο, ενώ ο Νίκος Μαρινάκης έκανε τρέξιμο στο γυμναστήριο. Θεραπεία συνέχισαν οι Ναμπί και Σακόρ. O Βαζ ακολούθησε πρόγραμμα αποκατάστασης.

Να σημειωθεί ότι ο Βάτερμαν, ο οποίος είναι τιμωρημένος (δέχθηκε κόκκινη κάρτα στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ), δεν υπολογίζεται για τον αγώνα κυπέλλου με τον Βόλο, ενώ ο Πραξιτέλης Βούρος δεν θα αγωνιστεί στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό για το πρωτάθλημα Super League το Σάββατο (19:30), καθώς έχει δηλωθεί να εκτίσει την ποινή της μιας αγωνιστικής λόγω καρτών στο συγκεκριμένο ματς.

Εκτός από τους τραυματίες, στην αποστολή δεν συμπεριλήφθηκαν οι Σόουζα, Θοδωρής Μίγγος και Αλέξανδρος Γκαργκαλατζίδης.

Η αποστολή θα αναχωρήσει το μεσημέρι της Τρίτης (19/1) από το Ηράκλειο με προορισμό την Αθήνα και από εκεί θα μεταβεί οδικώς στον Βόλο για τον αγώνα της Τετάρτης. Την Πέμπτη (21/1) θα προπονηθεί στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας και μετά θα επιστρέψει στην Αθήνα, όπου την Παρασκευή (22/1) θα κάνει την τελευταία προπόνηση πριν τον σαββατιάτικο (23/1) αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά η αποστολή:

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News