Έφερε Νικοπολίδη για το τέρμα ο ΟΦΗ!

ΟΦΗ
Έφερε Νικοπολίδη για το τέρμα ο ΟΦΗ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο 20χρονος Γιάννης Νικοπολίδης, γιος του Αντώνη, ξεκινά προπονήσεις με τον ΟΦΗ

Από σήμερα, αλλά και τις επόμενες μέρες θα προπονείται (δοκιμαστικά) με τον ΟΦΗ, ο 20χρονος τερματοφύλακας, Γιάννης Νικοπολίδης. Πρόκειται για τον γιο του πρωταθλητή Ευρώπης με την Ελλάδα το 2004, Αντώνη Νικοπολίδη.

Ο Γιάννης Νικοπολίδης είναι διεθνής με τις εθνικές ομάδες Κ17 και Κ19, προέρχεται από τις ακαδημίες του Ολυμπιακού με συμμετοχές στις Κ15 και Κ17, ενώ από το 2018 παίζει στο πρωτάθλημα NCAA και πρωτάθλημα Περιφέρειας των ΗΠΑ, με τους Georgetown Hoyas. Μάλιστα με την ομάδα του αναδείχτηκε πρωταθλητής το 2019 στο NCAA.

Kατάφερε να ξεχωρίσει από την πρώτη του σεζόν στο κολεγιακό πρωτάθλημα των ΗΠΑ και μάλιστα μπήκε στην κορυφαία 11άδα των ρούκις της περιφέρειας του, τραβώντας τα βλέμματα scouters κορυφαίων ομάδων του MLS που αναζητούν ταλέντα σε όλη την Αμερική. Παράλληλα με την ποδοσφαιρική του παρουσία στις ΗΠΑ, σπουδάζει διοίκηση επιχειρήσεων σε ένα από τα κορυφαία Πανεπιστήμια του κόσμου.

Σε μικρότερη ηλικία, αναδείχτηκε πρωταθλητής το 2017 με την Κ17 του Ολυμπιακού ενώ σε επίπεδο Εθνικών Ομάδων, ξεχωρίζει η παρουσία του στην Εθνική Νέων U19 με το μεγάλο διπλό επί της Αγγλίας, όπου ήταν τότε στην ίδια 11άδα με τον Διαμαντή!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News