Φημολογία για ΟΦΗ και Μπουζούκη

ΟΦΗ
Φημολογία για ΟΦΗ και Μπουζούκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μεταγραφικά σενάρια για τον 22χρονο μέσο του Παναθηναϊκού

Φουντώνουν τα μεταγραφικά σενάρια για έναν ποδοσφαιριστή τον οποίο στον ΟΦΗ γνωρίζουν πολύ καλά, καθώς αποτελεί ποδοσφαιρικό «παιδί» του Γιάννη Σαμαρά.

Ο λόγος για τον Γιάννη Μπουζούκη, ο οποίος δεν διάγει και την καλύτερή του περίοδο στον Παναθηναϊκό επί ημερών Μπόλονι. Το θέμα Μπουζούκη και ΟΦΗ αναδεικνύεται από την εφημερίδα «SPORTIME» με το δημοσίευμα να αναφέρει τα εξής:

«Πιο «παιδί» του (Γιάννη) Σαμαρά δε γίνεται! Στα χέρια του «μεγάλωσε» ποδοσφαιρικά. Ο ΟΦΗ, όπως και στην περίπτωση του παιδομαζώματος από τον ΠΑΟΚ, κάνει «κρα» για τέτοιες περιπτώσεις. Πόσο μάλλον, για τον Μπουζούκη! Ναι, ορθώς, διαβάσατε. Οι Κρητικοί θέλουν να αδράξουν την ευκαιρία της απενεργοποίησης του 22χρονου επιτελικού χαφ (σ.σ.: και επίσημα στην transfer list του Παναθηναϊκού) και να αφήσουν ένα 30-35% ποσοστό μεταπώλησης (plus το δικαίωμα για ματσάρισμα σε περίπτωση πρότασης) στο «τριφύλλι». Ερώτημα πρώτο: ο παίκτης θέλει; Όπως μαθαίνω δεν τον δελεάζει η προοπτική. Δεύτερον: Ο Παναθηναϊκός πως ακούει αυτό το σενάριο; 50-50 μου 'παν από το Κορωπί με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Εξάλλου, ο «Μπουζου» όσο υπάρχει Μπόλονι δύσκολα θα πάρει ευκαιρίες!».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News