ΟΦΗ: Με Νέιρα και… Σίμο στο Περιστέρι

ΟΦΗ
ΟΦΗ: Με Νέιρα και… Σίμο στο Περιστέρι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία και βγήκε η αποστολή χωρίς εκπλήξεις

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΟΦΗ για το αυριανό ματς στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο (σέντρα 17:15) με πρωινή προπόνηση στο ΒΑΚ και η αποστολή που επιλέχτηκε δεν εμπεριέχει εκπλήξεις.

Ο Χουάν Νέιρα εξέτισε την τιμωρία μιας αγωνιστικής στο παιχνίδι με τη Λαμία και επιστρέφει στα αγωνιστικά πλάνα ενώ στον πάγκο θα βρίσκεται και ο πατέρας πλέον Γιώργος Σίμος, που παραμένει αυτές τις ημέρες στην Αθήνα, δίπλα στη σύζυγό του και τα νεογέννητα διδυμάκια του.

Οι παίκτες που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών και μένουν εκτός αποστολής, όπως άλλωστε αναμενόταν, είναι οι: Γιάννου, Μαρινάκης, Γιαννούλης, Φερέιρα, Ντε Γκουζμάν, Ναμπί, Σακόρ και Βαζ. Εκτός από τους παραπάνω, στην αποστολή δεν συμπεριλήφθηκαν οι Θοδωρής Μίγγος και Βαγγέλης Νοικοκυράκης.

Οι 21 ποδοσφαιριστές που απαρτίζουν την αποστολή για τον αυριανό αγώνα είναι οι: Βάτερμαν, Σωτηρίου, Σηφάκης, Ουές, Λυμπεράκης, Σελίμοβιτς, Στάρτζεον, Νέιρα, Σολίς, Βαφέας, Βούρος, Διαμαντής, Μπαλογιάννης, Τσιλιανίδης, Σαρδινέρο, Γκαργκαλατζίδης, Στάικος, Γρίβας, Μεγιάδο, Κοροβέσης, Σουρνάκης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News