ΟΦΗ: Μοναδική επιστροφή ο Νέιρα ενόψει Ατρόμητου

ΟΦΗ
ΟΦΗ: Μοναδική επιστροφή ο Νέιρα ενόψει Ατρόμητου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δεν προλαβαίνει κανείς από τους τραυματίες το ματς του Περιστερίου

Με άλλο αέρα θα πάει ο ΟΦΗ την Κυριακή στο Περιστέρι για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο και η άριστη ψυχολογία μετά τη νίκη επί της Λαμίας επιβεβαιώθηκε και στη σημερινή προπόνηση.

Στο πρόγραμμα που ακολούθησαν οι ποδοσφαιριστές, απόντος Σίμου που είχε γεννητούρια, χωρίστηκαν σε δυο γκρουπ.

Όσοι αγωνίστηκαν στο ματς με την Λαμία έκαναν αποκατάσταση ενώ για τους υπόλοιπους περιελάμβανε ασκήσεις κινητικότητας, παιχνίδια κατοχής σε μικρούς χώρους, άσκηση τακτικής με τελειώματα και μικρό αγωνιστικό παιχνίδι.

Στο Περιστέρι θα αγωνιστεί ο Νέιρα που επιστρέφει έχοντας εκτίσει την τιμωρία μίας αγωνιστικής αλλά θα είναι και η μοναδική επιστροφή, καθώς δεν θα είναι διαθέσιμος κανένας άλλος από τους παίκτες που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών.

Σε μέρος της προπόνησης συμμετείχαν οι Κώστας Γιαννούλης, Felipe Souza και Jonathan De Guzman, με τον τελευταίο να κάνει και θεραπεία. Ο Νίκος Μαρινάκης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία. Οι Απόστολος Γιάννου, Adil Nabi και Vajebah Sakor συνέχισαν θεραπεία. Ο Ricardo Vaz έκανε πρόγραμμα αποκατάστασης.

Με προπόνηση που έχει οριστεί για το πρωί του Σαββάτου (9/1) στις 10:00 θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία και η συνέχεια θα ανακοινωθεί η αποστολή που θα ταξιδέψει για την Αθήνα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News