Βράζει ο κόσμος του ΟΦΗ, αντιδράσεις από τους Συνδέσμους!

ΟΦΗ
Βράζει ο κόσμος του ΟΦΗ, αντιδράσεις από τους Συνδέσμους!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με τους οπαδούς των Αρχανών, πήραν θέση τόσο οι Snakes όσο και οι Κρήτες

Οξύνονται τα πνεύματα στον ΟΦΗ μετά την ήττα στο Αγρίνιο και μετά την ανακοίνωση των οπαδών από τις Αρχάνες, πήραν θέση και οι άλλοι δύο Σύνδεσμοι, “Snakes-4 Heraklion Club” και «Κρήτες».

Οι “Snakes” σε ανάρτησή τους αναφέρθηκαν στην παρουσία τους στο αεροδόμιο Ηρακλείου, όπου εξέφρασαν τα παράπονά τους στην ομάδα: «Σε κάθε περίπτωση το πως θα πράξουμε το αποφασίζουμε αποκλειστικά και μόνο εμείς. Έτσι λοιπόν έγινε και χθες χωρίς ανακοίνωση ξανά αλλά πρόσωπο με πρόσωπο. Το μήνυμα εστάλη προς πάσα κατεύθυνση»

Ο Σύνδεσμος των «Κρητών» τόνισε από την πλευρά του ότι η ανοχή τελείωσε:

«Κύριοι αναλάβετε πλέον τις ευθύνες σας! Από τον περασμένο Μάρτιο μας μιλάτε για μια ανέτοιμη ομάδα και μια ομάδα που χρειάζεται δουλειά. 

Σταματήστε πλέον να μας λέτε για στιγμές, προσπάθειες, χαμένους δρόμους κλπ γιατί το μόνο που καταφέρνετε είναι να φέρνετε σε διχόνοια τον κόσμο του ΟΦΗ!

Σταματήστε αυτή την παρωδία κάθε σαββατοκύριακο. Στηρίζουμε το πρότζεκτ και την προσπάθεια που κάνετε για να γιγαντώσετε τον ΟΦΗ όπως αναφέρετε αλλά το αγωνιστικό κομμάτι έχει φτάσει στο απροχώρητο, σταματήστε επιτέλους αυτή την κατρακύλα.

Η ανοχή τέλος. Σεβασμός στον κόσμο».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News