Σίμος: «Αδικούμε την προσπάθεια που γίνεται»

Ποδόσφαιρο
Σίμος: «Αδικούμε την προσπάθεια που γίνεται»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο προπονητής του ΟΦΗ για την ήττα από τον Παναιτωλικό

Ο τρόπος που ήρθε η ήττα από τον Παναιτωλικό, έφερε απογοήτευση στο «στρατόπεδο» του ΟΦΗ.

Ο Γιώργος Σίμος τόνισε εμφανώς στεναχωρημένος στις δηλώσεις του, ότι οι ίδιοι αδικούν την προσπάθεια που γίνεται, κάτι που δε συνέβη για πρώτη φορά φέτος.

Αρχικά υπογράμμισε για το ματς: «Να ξεκινήσω με τις ευχές μου για όλο τον κόσμο. Καλή Χρονιά, με υγεία και κάθε καλό. Σε ότι αφορά τον αγώνα. Είχαμε ένα πρώτο ημίχρονο, που η ομάδα μας ήταν πάρα πολύ καλή. Είχαμε τον έλεγχο και δημιουργούσαμε πράγματα, όμως δεν είχαμε την αποτελεσματικότητα που θα έπρεπε, κυρίως μπροστά. Πήγαμε στο ημίχρονο με 0-0. Στο δεύτερο ημίχρονο, η ομάδα μας συνέχισε να αγωνίζεται καλά. Στο μεγαλύτερο διάστημα, έπαιζε με τον τρόπο που θέλουμε. Προηγηθήκαμε στο σκορ και θα έπρεπε να… σκοτώσουμε το παιχνίδι. Είχαμε πολλές στιγμές που θα μπορούσαμε να… τελειώσουμε τον αγώνα. Το πέναλτι και τα γκολ του αντιπάλου, δεν προήλθαν από δική του δημιουργία και πραγματικά χάσαμε ένα αγώνα, που δεν έπρεπε να χάσουμε σε καμία των περιπτώσεων».

Για την συνέχεια και όσα πρέπει να αλλάξουν πρόσθεσε: «Η αλήθεια είναι ότι αυτό έχει συμβεί κι άλλες φορές τη φετινή χρονιά. Πρέπει να δουλέψουμε πάνω σ’ αυτό, γιατί αδικούμε την προσπάθεια που γίνεται. Έγινε μια μεγάλη προσπάθεια, αλλά στο τέλος της μέρας παίζουμε για το αποτέλεσμα. Σ’ αυτό πρέπει να στοχεύσουμε και αυτό θα κάνουμε την επόμενη μέρα. Μας πονάει ο τρόπος που χάσαμε, γιατί η ομάδα μας έπρεπε να πάρει τους τρεις βαθμούς ή τουλάχιστον ένα βαθμό, αλλά δυστυχώς χάσαμε κιόλας».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News