Έτοιμοι για... Master Chef οι παίκτες του ΟΦΗ!

ΟΦΗ
Έτοιμοι για... Master Chef οι παίκτες του ΟΦΗ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιορτινό video γεμάτο αισιοδοξία, χιούμορ και ωραίες γλυκιές δημιουργίες

Ένα υπέροχο γιορτινό Video, γεμάτο αισιοδοξία και χιούμορ, δημιούργησε η ΠΑΕ ΟΦΗ με τους ποδοσφαιριστές να βάζουν τις μαγειρικές ποδιές και να δημιουργούν τα γλυκά των εορτών!

Συμμετέχουν στο video οι Βούρος, Κοροβέσης, Ουές, Διαμαντής, Γιάννου και Σηφάκης, οι οποίοι δείχνουν… πανέτοιμοι για το Master Chef!

Όπως σημειώνει η ΠΑΕ στο μήνυμά της:

«Η χρονιά που φεύγει μας έκανε να αναθεωρήσουμε προτεραιότητες και ανάγκες! Η υγεία έγινε ξανά πρώτη και βασική μας σκέψη! Να είμαστε εμείς καλά, να είναι καλά οι δικοί μας άνθρωποι, αλλά και ο φίλος, ο γνωστός και ο κάθε συνάνθρωπος μας. Να χαμογελάμε σε κάθε ευκαιρία και να αφήσουμε πίσω οτιδήποτε μας έκανε να στεναχωρηθούμε και να πονέσουμε. 

Οι δυσκολίες είναι αυτές που θα μας κάνουν πιο δυνατούς! Οι δυσκολίες άλλωστε που ζήσαμε αποτέλεσαν τον κυριότερο λόγο για να αναδειχθούν αξίες όπως η αλληλεγγύη και η προσφορά στον συνάνθρωπο. Αξίες που ταιριάζουν απόλυτα με όσα πρεσβεύει η ομάδα μας!

Η οικογένεια του ΟΦΗ ανοίγει το "σπίτι" της, φτιάχνει τα γλυκά των εορτών και μ' ένα αισιόδοξο, χιουμοριστικό και γιορτινό βίντεο, στέλνει σε όλους τους φιλάθλους τις καλύτερες ευχές για ένα δημιουργικό 2021, με υγεία και όσο το δυνατόν περισσότερες ευχάριστες στιγμές! Καλή χρονιά!!!»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News