O ΟΦΗ, ο Νέιρα, ο Πετράκης και η Κύπρος…

Απόψεις
O ΟΦΗ, ο Νέιρα, ο Πετράκης και η Κύπρος…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επιβεβαιώνεται από τον ΟΦΗ ότι βρίσκονται σε εξέλιξη οι επαφές ανανέωσης με τον Αργεντινό

Ο Χουάν Νέιρα είναι από τα top ονόματα του ΟΦΗ και η αγωνιστική του παρουσία αποτελεί βαρόμετρο για την ομάδα.

Ο Αργεντινός μέσος διανύει τον τελευταίο χρόνο συμβολαίου του με την ΠΑΕ καθώς είχε ανανεώσει μέχρι το καλοκαίρι του 2021 και ασφαλώς η παραμονή του είναι ένα θέμα που απασχολεί ήδη τους διοικούντες.

Από τον ΟΦΗ επιβεβαιώνουν ότι βρίσκονται σε εξέλιξη οι επαφές μαζί του για την ανανέωση όμως πριν επεκταθούμε σε αυτό το κομμάτι, θα αναφέρουμε τι συμβαίνει πραγματικά με τα σενάρια που τον ήθελαν να αποτελεί μεταγραφικό στόχο του Απόλλωνα Λεμεσού.

Μια υπόθεση που με μια πρώτη ματιά προσέδιδε ενδιαφέρον λόγω της παρουσίας του Γιάννη Πετράκη στον πάγκο των Κυπρίων.

Από τον Απόλλωνα κάνοντας αναφορά στην μεταγραφική τους ενίσχυση ειπώθηκε η φράση για έναν παίκτη «τύπου Νέιρα», δηλαδή με τα χαρακτηριστικά του μέσου του ΟΦΗ, τον οποίο οι Κύπριοι μάλιστα είχαν «σκανάρει» επισταμένως λόγω του ευρωπαϊκού παιχνιδιού.

Συν τις άλλοι θεωρείται δεδομένη η εκτίμηση του Πετρακογιάννη στον Αργεντινό, όπως όμως δεδομένο είναι ότι ποτέ δεν θα «πείραζε» τον παίκτη που αποτελεί «το άλφα και το ωμέγα» του φετινού ΟΦΗ. Τέλος λοιπόν εδώ στη φημολογία για Χουάν Νέιρα και Κύπρο, ποτέ δεν υπήρξε θέμα, ούτε πολύ περισσότερο προσέγγιση.

Αναφορικά τώρα με τις συζητήσεις της ΠΑΕ ΟΦΗ μαζί του για την ανανέωση της συνεργασίας, στον ΟΦΗ ήθελαν από το καλοκαίρι να τον «δέσουν» για τα επόμενα χρόνια, όμως εκείνος διανύοντας τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του ήταν επιφυλακτικός, αφού περίμενε να δει πως θα κινηθεί η ποδοσφαιρική αγορά.

Πλέον όμως έχουν ξεκινήσει οι συζητήσεις με την πλευρά του ποδοσφαιριστή με στόχο να βρεθεί η χρυσή τομή, κάτι που είναι επιθυμία και της ομάδας αλλά και του Νέιρα...

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News