Φάκελος… προσθαφαιρέσεις: Οι διορθωτικές κινήσεις που θα αλλάξουν τον ΟΦΗ!

Ποδόσφαιρο
Φάκελος… προσθαφαιρέσεις: Οι διορθωτικές κινήσεις που θα αλλάξουν τον ΟΦΗ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το θέμα Νέιρα και η ανάγκη απόκτησης επιθετικού

Στόχος της διοίκησης του ΟΦΗ σε κάθε μεταγραφική περίοδο, είναι να υπάρχει ετοιμότητα για τις προσθήκες που ενδεχόμενα θα πρέπει να γίνουν.

Απαράβατος κανόνας από την άλλη, είναι η κάθε μεταγραφική να καλύπτει στο 100% τα κριτήρια επιλογής.

Επιπλέον, στην ομάδα του Ηρακλείου δε συνηθίζουν κινήσεις με διάρκεια έξι μηνών, εκτός αν πρόκειται για κάτι πολύ σπέσιαλ και ειδική περίπτωση.

Άρα, και αυτή την περίοδο αναζητούν ποδοσφαιριστές με μακροπρόθεσμη προοπτική συνεργασίας και με προφίλ, που θα ταιριάζει στις ανάγκες.

Η συζήτηση για τις… προσθαφαιρέσεις έχει ανοίξει εδώ και μερικές μέρες, με την υπόθεση Νέιρα, που «έσκασε» από την Κύπρο, να είναι η πρώτη για ποδοσφαιρική «εντός των τειχών».

Ανεξάρτητα, αν θα προχωρήσει κάτι με τον Απόλλων Λεμεσού, ο Αργεντινός κεντρικός χαφ είναι ούτως ή άλλως ένα σοβαρό «μέτωπο», με δεδομένο ότι από την 1η Ιανουαρίου μπορεί να υπογράψει σε οποιαδήποτε ομάδα, με το συμβόλαιο του να λήγει τον Ιούνιο του 2021.

Από κει και πέρα, η μεγάλη ανάγκη απόκτησης επιθετικού είναι δεδομένη για τον ΟΦΗ. Τα γκολ του… Φιγκεϊρέντο λείπουν από τους Κρητικούς, που δημιουργούν με το δικό τους στιλ παιχνιδιού, αλλά «χωλαίνουν» στην εκτέλεση.

Ζητούμενο ο παίκτης, που θα έχει την μία επαφή μπροστά στην εστία και στις περισσότερες των περιπτώσεων, η μπάλα θα καταλήγει στα αντίπαλα δίχτυα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News