ΟΦΗ: Εκτός αποστολής Γιαννούλης και Ουές, μέσα ο Τσιλιανίδης

ΟΦΗ
ΟΦΗ: Εκτός αποστολής Γιαννούλης και Ουές, μέσα ο Τσιλιανίδης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με δύο σημαντικές απουσίες στην αμυντική γραμμή θα παραταχτεί κόντρα στον Άρη

Δύο βασικότατους ποδοσφαιριστές του θα στερηθεί ο ΟΦΗ στο αυριανό παιχνίδι με τον Άρη με τον Κώστα Γιαννούλη και τον Αμπντούλ Ουές να μην καταφέρνουν τελικά να ξεπεράσουν τα προβλήματα που προέκυψαν και να μένουν εκτός αποστολής.

Ο Γιαννούλης είχε μυϊκό σπασμό ενώ ο Ουές ταλαιπωρείται από ένα οστικό οίδημα στο δεύτερο μετατάρσιο του ποδιού του. Τις προηγούμενες ημέρες έκανε αποφόρτιση, με την τεχνική ηγεσία να μη θέλει να ρισκάρει πιθανή υποτροπή και να τον αφήνει εκτός πλάνων από το προσεχές ματς.

Στους 21 παίκτες που επέλεξε ο Σίμος, βρίσκεται ωστόσο ο Κοσμάς Τσιλιανίδης, όπως είχε προαναγγελθεί, επιστρέφοντας μετά από σχεδόν 6,5 μήνες απουσίας αλλά η επιστροφή «κλειδί» είναι αυτή του Χουάν Νέιρα που δεν είχε αγωνιστεί λόγω τιμωρίας στη Λάρισα και αύριο αναμένεται και πάλι ο ΟΦΗ να έχει τον ηγέτη του στην 11αδα.

Η προετοιμασία του ΟΦΗ ολοκληρώθηκε στο Παγκρήτιο Στάδιο και πέρα από τους Γιαννούλη-Ουές, εκτός αποστολής έμειναν οι Φερέιρα, Μαρινάκης, Ντε Γκουζμάν, Σακόρ, Βαζ, Νοικοκυράκης και Μίγγος.

Την 21μελή αποστολή αποτελούν οι: Βάτερμαν, Σωτηρίου, Σηφάκης, Λυμπεράκης, Σελίμοβιτς, Στάρτζεον, Νέιρα, Σολίς, Βαφέας, Βούρος, Διαμαντής, Μπαλογιάννης, Τσιλιανίδης, Γιάννου, Σαρδινέρο, Γκαργκαλατζίδης, Στάικος, Γρίβας, Μεγιάδο, Κοροβέσης, Σουρνάκης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News