Συγκλονιστικά λόγια από τον Κοσμά Τσιλιανίδη

ΟΦΗ
Συγκλονιστικά λόγια από τον Κοσμά Τσιλιανίδη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Υπολογίζεται από τον Σίμο για την αποστολή του αγώνα με τον Άρη

Η 27η Μαΐου του 2020 είναι μια ημερομηνία που έχει σημαδέψει την καριέρα του Κοσμά Τσιλιανίδη, καθώς εκείνη την ημέρα αποχώρησε από την προπόνηση και τα αποτελέσματα των εξετάσεων ήταν πολύ δυσάρεστα…. Ρήξη πρόσθιου χιαστού και μερική ρήξη έσω πλαγίου συνδέσμου…

Τώρα, σχεδόν 6,5 μήνες μετά από αυτή την κακιά στιγμή, ο «Τσίλια» βρίσκεται πάλι στις επάλξεις και μάλιστα υπολογίζεται από τον Γιώργο Σίμο και θα βρίσκεται στην αποστολή του αγώνα με τον Άρη!

Όλο αυτό το διάστημα ο Κοσμάς δούλεψε πολύ! Τόσο σωματικά όσο και ψυχολογικά με τον εαυτό του, για να μην επιτρέψει σε τίποτα να τον καταβάλλει. Μετά από ατελείωτες ώρες δουλειάς η στιγμή που περίμενε έφτασε. Το όνομά του συμπεριλαμβάνεται ξανά στην αποστολή του ΟΦΗ και ο ίδιος είναι έτοιμος να ανοίξει μια νέα "σελίδα" στην καριέρα του, με πολλές ποδοσφαιρικές επιτυχίες!

Λίγο πριν ξαναπατήσει στο χορτάρι του "Θ. Βαρδινογιάννης", ο Κοσμάς Τσιλιανίδης άνοιξε την καρδιά του στην κάμερα του ΟΦΗ TV και μίλησε για όλες τις δύσκολες στιγμές που πέρασαν, για την επιστροφή του στη δράση και για την αυριανή αναμέτρηση με τον Άρη στο φινάλε του α' γύρου της Super League. ο Κοσμάς δούλεψε πολύ! Τόσο σωματικά όσο και ψυχολογικά με τον εαυτό του, για να μην επιτρέψει σε τίποτα να τον καταβάλλει.

Μετά από ατελείωτες ώρες δουλειάς η στιγμή που περίμενε έφτασε. Το όνομά του συμπεριλαμβάνεται ξανά στην αποστολή του ΟΦΗ και ο ίδιος είναι έτοιμος να οίξει μια νέα "σελίδα" στην καριέρα του, με πολλές ποδοσφαιρικές επιτυχίες!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News