ΟΦΗ Made in Greece: Οκτώ Έλληνες παίκτες στην 11αδα και τρεις αλλαγή!

Ποδόσφαιρο
ΟΦΗ Made in Greece: Οκτώ Έλληνες παίκτες στην 11αδα και τρεις αλλαγή!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εμπιστοσύνη στο ντόπιο στοιχείο και τόπο στα… νιάτα

Το ελληνικό στοιχείο είναι ούτως ή άλλως έντονο στο ρόστερ του ΟΦΗ, με τον χθεσινό αγώνα κόντρα στη Λάρισα να είναι το πλέον αντιπροσωπευτικό παράδειγμα.

Οκτώ Έλληνες ποδοσφαιριστές ξεκίνησαν στην βασική 11αδα, ενώ τρεις ακόμη πέρασαν ως αλλαγή. Από τους 14 που χρησιμοποιήθηκαν συνολικά, οι έντεκα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στις Εθνικές ομάδες.

Συγκεκριμένα, οι Σωτηρίους, Ουές, Λυμπεράκης, Βούρος, Διαμαντής, Γιαννούλης, Στάικος και Μπαλογιάννης ήταν στις αρχικές επιλογές του Σίμου, ενώ ως αλλαγή πέρασαν στο ματς οι Γιάννου, Κοροβέσης και Γρίβας.

Επίσης, στην ομάδα του Ηρακλείου εμπιστεύονται «τυφλά» τους ταλαντούχους ποδοσφαιστές, καθώς χθες αγωνίστηκαν πέντε κάτω των 22 ετών. Πρόκειται για τους Διαμαντή, Ουές, Λυμπεράκη, Μπαλογιάννη και Γρίβα, οι οποίοι μάλιστα είναι μέλη της Εθνικής Ελπιδων.

Μόλις, τέσσερις παίκτες ήταν άνω των 30 ετών και συγκεκριμένα οι Σωτηρίου, Γιαννούλης, Σαρδινέρο και Γιάννου.

Τα παραπάνω στοιχεία, ήταν αντικείμενο συζήτησης και στα αποδυτήρια μετά τον αγώνα, με τους ανθρώπους της Λάρισας να σχολιάζουν θετικά την επιλογή του ΟΦΗ, να «χτίσει» ένα ελληνικό κορμό με πολύ μέλλον.

Στο έμψυχο δυναμικό των Κρητικών, που αριθμεί 31 ποδοσφαιριστές στο σύνολο, οι 19 εξ αυτών είναι Έλληνες.  

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News