Σίμος: «Ήμασταν κυρίαρχοι, δίκαιη νίκη»

ΟΦΗ
Σίμος: «Ήμασταν κυρίαρχοι, δίκαιη νίκη»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στα στοιχεία που οδήγησαν στο «διπλό» με ΑΕΛ αναφέρθηκε ο προπονητής του ΟΦΗ

Ο ΟΦΗ πήρε μια πολύτιμη εκτός έδρας νίκη επί της ΑΕΛ και ο Γιώργος Σίμος αναφέρθηκε στις δηλώσεις του ότι οι παίκτες του είχαν τα απαραίτητα στοιχεία για να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα. Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην κάμερα της NOVA:

«Αγωνιστήκαμε αρκετά καλά, οι ποδοσφαιριστές μου είχαν συγκέντρωση, αποφασιστικότητα και πάνω από όλα ήμασταν στο στιλ παιχνιδιού που θέλαμε, ήμασταν κυρίαρχοι, πετύχαμε μια δίκαιη νίκη. Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιδιών, να αποβάλλουμε μόνο το αδικαιολόγητο στρες. Κάναμε περισσότερες ευκαιρίες για γκολ, ήμασταν η καλύτερη ομάδα στο γήπεδο».

Ο προπονητής της ΑΕΛ Γιάννης Τάτσης τόνισε ότι το στάδιο που διανύει η ομάδα του είναι μεταβατικό:

«Δεν παίξαμε τόσο καλά, όσο με τον Παναιτωλικό την προηγούμενη αγωνιστική, εκεί κάναμε πολλές ευκαιρίες, εδώ σήμερα είχαμε τις  προϋποθέσεις, κάναμε  τελικές και από τη στιγμή που δεν σκοράραμε, έχουμε μια δυσκολία εκεί, το παιχνίδι μετά φτάνει οριακά. Κρατάμε ατομικές αποδόσεις είτε θετικές είτε αρνητικές. Είναι μεταβατικό στάδιο για την ομάδα, υπάρχει μια ανισορροπία, μπαίνουν- βγαίνουν παιδιά στο ρόστερ, υπάρχουν τραυματισμοί».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News