Έμπρακτη αλληλεγγύη: Πρόταση ΟΦΗ για οικονομική στήριξη στους παίκτες των Super League 2-Football League

Ποδόσφαιρο
Έμπρακτη αλληλεγγύη: Πρόταση ΟΦΗ για οικονομική στήριξη στους παίκτες των Super League 2-Football League

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 Επιστολή της ομάδας του Ηρακλείου στη Super League

Το ποδόσφαιρο ενώνει και η αλληλεγγύη, είναι το «μήνυμα» που έχει στείλει η ΠΑΕ ΟΦΗ σε πολλές περιπτώσεις.

Αυτό κάνει και τώρα, με πρόταση στη Super League, να στηριχτούν οικονομικά οι ποδοσφαιριστές των Super League 2 και Football, που παραμένουν σε αγωνιστική απραξία τόσους μήνες. 

Συγκεκριμένα, η ομάδα του Ηρακλείου έστειλε σχετική επιστολή στην διοργανώτρια αρχή, προτείνοντας κάθε ΠΑΕ από τις 13 της πρώτης κατηγορίας, που έλαβαν τις 333 χιλιάδες ευρώ μέσω του Solidarity της UEFA, να δώσουν ένα ποσοστό από αυτό.

Το ακριβές ποσό θα μπορούσε να αποφασιστεί στην επόμενη συνεδρίαση της Λίγκας, ώστε να σταθούν εμπράκτως δίπλα στους ποδοσφαιριστές των δύο χαμηλότερων επαγγελματικών κατηγοριών, που βρίσκονται σε πολύ δύσκολη θέση.

Στο πλαίσιο της πρότασης, τονίζεται ότι το ποσό που θα συγκεντρωθεί, μπορεί να δοθεί στον ΠΣΑΠ προκειμένου να αποτελέσει τον εγγυητή της πρωτοβουλίας και να μοιράσει τα χρήματα στα μέλη του.

Στον ΟΦΗ ελπίζουν η πρόταση αυτή να βρει ανταπόκριση και να γίνει δεκτή από το σύνολο των ομάδων, αφού ο κορωνοϊός έχει προκαλέσει μεγάλα οικονομικά προβλήματα στο ευρύτερο φάσμα του αθλητισμού, όμως οι ποδοσφαιριστές των εν λόγω κατηγοριών δεν έχουν το παραμικρό έσοδο, για τις βασικές τους  ανάγκες.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News