Σίμος: «Αναλαμβάνω πρώτος την ευθύνη»

Ποδόσφαιρο
Σίμος: «Αναλαμβάνω πρώτος την ευθύνη»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο προπονητής του ΟΦΗ τόνισε ότι χρειάζεται βελτίωση, προσθέτοντας ότι υπάρχουν και αρκετά θετικά.

Το μερίδιο ευθύνης που του αναλογεί, ανέλαβε ο Γιώργος Σίμος, στη συνέντευξη Τύπου μετά την αναμέτρηση του ΟΦΗ με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Ο προπονητής της ομάδας του Ηρακλείου τόνισε ότι χρειάζεται βελτίωση σε συγκεκριμένους τομείς, προσθέτοντας ότι υπάρχουν και θετικά σημεία.

«Στην ανάληψη ευθύνης, εγώ είμαι πρώτος», ανέφερε χαρακτηριστικά ο 42χρονος προπονητής.

«Περισσότερα προβλήματα ακούω από τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων παρά θετικά. Έχουμε πολλά θετικά σαν ομάδα, αλλά σίγουρα θέλουμε βελτίωση και δουλειά στην άμυνα και στα στημένα. Αυτά τα προβλήματα θα πρέπει να τα βελτιώσουμε. Πρέπει να γίνουμε καλύτεροι, με πρώτο εμένα. Στην ανάληψη της ευθύνης εγώ είμαι πρώτος!», τόνισε μετά από σχετική ερώτηση και πρόσθεσε για την εικόνα του ματς: «Είχαμε τον απόλυτο έλεγχο, δημιουργήσαμε πολλές τελικές και κάποιες από αυτές ήταν εύκολες. Δεν ήμασταν αποτελεσματικοί μπροστά. Δεχθήκαμε δύο γκολ που δεν πρέπει να δεχόμαστε σε αυτό το επίπεδο. Τα γκολ που δεχθήκαμε δεν είναι για το επίπεδό μας. Τώρα πρέπει να σηκώσουμε το κεφάλι. Από αύριο δουλειά, να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε καλύτερα. Είναι ένα αποτέλεσμα που δεν θέλαμε, αλλά στις λεπτομέρειες δεν σκοράραμε. Οι θέσεις για τα πλέι οφ θέλουν κάτι παραπάνω και πάνω σε αυτό θα δουλέψουμε».

Για τα αμυντικά προβλήματα της ομάδας του ανέφερε: «Πέρυσι κάναμε μία υπέρβαση, το κατάλαβαν όλοι. Ξέρουμε πώς παίξαμε στα πλέι οφ. Πέρυσι η ομάδα έκανε υπέρβαση, αλλά πρέπει να κοιτάξουμε το φέτος. Είμαστε μία νέα ομάδα. Η αλήθεια είναι ότι έχουμε τη χειρότερη άμυνα. Έχουμε 18 γκολ, τα 12 από αυτά είναι από στημένες φάσεις. Αυτό από μόνο του δείχνει ότι θα πρέπει να έχουμε ένα μεγαλύτερο βαθμό συγκέντρωσης και ευθύνης, με πρώτο εμένα. Πρέπει να έχουμε μεγαλύτερη υπευθυνότητα. Τα 12 από τα 18 γκολ είναι από «νεκρές» φάσεις του παιχνιδιού».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News