Παπαπαναγής: «Θα ήθελα ένα τελικό Κυπέλλου με τον ΟΦΗ»

Ποδόσφαιρο
Παπαπαναγής: «Θα ήθελα ένα τελικό Κυπέλλου με τον ΟΦΗ»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο βοηθός του Γιώργο Σίμου αποκάλυψε το στόχο για μια μεγάλη διάκριση

Ο Περικλής Παπαπαναγής είναι το... άλλο μισό του Γιώργου Σίμου στην τεχνική ηγεσία του ΟΦΗ, αποτελώντας εδώ και ενάμιση χρόνο τον άμεσο συνεργάτη του.

Μια ξεχωριστή προσωπικότητα, με βαθιά γνώση του ποδοσφαίρου, αλλά και το χάρισμα της μεταδοτικότητας.

Ο έμπειρος προπονητής μίλησε στην εκπομπή “Κρήτη Σήμερα” της “ΚΡΗΤΗ TV” και μεταξύ άλλων... αποκάλυψε το όνειρό του με τον ΟΦΗ.

Ένας τελικός Κυπέλλου είναι το δικό του “θέλω”, που φυσικά συμβαδίζει με τις μελλοντικές βλέψεις της ομάδας.

Ο Περικλής Παπαπαναγής ανέφερε στη σχετική ερώτηση: «Με πιάσατε λίγο απροετοίμαστο. Δεν είμαι ένας άνθρωπος των ονείρων, με τη λογική ότι μου αρέσει περισσότερο η δράση. Το όνειρο είναι λίγο θεωρητικό. Βέβαια, αν δεν ονειρευτείς, πώς θα κατακτήσεις. Μια συμμετοχή σε ένα τελικό Κυπέλλου και μια ανάβαση σε ένα πόντιουμ θα ήθελα να το ζήσω».

Όσο για τη μέχρι τώρα πορεία του ΟΦΗ στο φετινό πρωτάθλημα της Super League υπογράμμισε: «Η ομάδα θα μπορούσε να έχει μεγαλύτερη βαθμολογική συγκομιδή, αλλά εκείνο που μας αφορά, κυρίως, είναι ότι μέσα σ’ αυτές τις 10 αγωνιστικές έχει δείξει σταθερότητα και ένα πλάνο, που δουλεύουμε καθημερινά για αυτό. Μέχρι να ολοκληρωθεί ο πρώτος γύρος, εκτιμούμε ότι θα είμαστε πιο ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα. Εκείνο που πρέπει να ειπωθεί είναι ότι ο τρόπος που διεκδικούμε τις νίκες είναι σημαντικός. Το αποτέλεσμα μπορεί να κριθεί από πολλούς παράγοντες, όμως ο τρόπος είναι ο ίδιος σε όλα τα παιχνίδια. Ευελπιστούμε ότι στο μέλλον θα πετύχουμε όλους τους αγωνιστικούς στόχους».

Παράλληλα, ήταν ξεκάθαρος ότι το νικηφόρο αποτέλεσμα είναι σημαντικό να περνάει μέσα από το ελκυστικό ποδόσφαιρο: «Το πλάνο και όλος ο οργανισμός έχει σταθερότητα σ’ αυτά που πιστεύει. Για μας είναι κυρίαρχο στοιχείο ο τρόπος που κερδίζεις. Εμείς θέλουμε να παίξουμε ένα ποδόσφαιρο συνδυαστικό, ελκυστικό και να σέβεται το ίδιο το ποδόσφαιρο. Αυτές είναι οι βασικές αρχές».

«Μαραντόνα, σύγχρονος Προμηθέας»!

Ο βοηθός προπονητή του ΟΦΗ μίλησε με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο για τον Ντιέγκο Μαραντόνα.

Χαρακτηριστική η... παρομοίωσή του: «Σίγουρα ήταν ο τελευταίος της... αλάνας. Έλεγα σε ένα φίλο ότι θα μπορούσε να είναι ένας σύγχρονος Προμηθέας. Με την ίδια ευκολία που ο Προμηθέας έκλεψε τη φωτιά για τους ανθρώπους, εκείνος έκανε ανθρώπους να ονειρευτούν και το όνειρο στην εποχή μας μπορεί να είναι λίγο κατακριτέο».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News