Συνέχεια στο νικηφόρο σερί θέλει σήμερα ο ΟΦΗ

ΟΦΗ
Συνέχεια στο νικηφόρο σερί θέλει σήμερα ο ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στις 17:00 στο «Γεντί Κουλέ» κόντρα στα Γιάννινα…

Το πρώτο και κομβικό βήμα ανάκαμψης για τον ΟΦΗ έγινε την περασμένη αγωνιστική στο Βόλο αλλά ο δρόμος είναι μακρύς και δύσβατος. Ωστόσο πλέον το κλίμα έχει αλλάξει, η ψυχολογία έχει πάρει πόντους και οι λύσεις στα χέρια του Σίμου είναι αυξημένες και ποιοτικές.

Μπροστά υπάρχει το εμπόδιο του ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος φιλοξενείται σήμερα στις 17:00 (Novasports3) στο «Γεντί Κουλέ». Ο ΟΦΗ θα βρει απέναντί του μια πολύ μαχητική και σκληροτράχηλη ομάδα και θα πρέπει όχι μόνο να πιάσει τα στάνταρ της απόδοσης του προηγούμενου αγώνα αλλά να είναι ακόμα καλύτερος για να φτάσει στο νέο τρίποντο. Η συνταγή που θα ακολουθήσει ο Σίμος θα είναι ανάλογη, με πιθανή ίσως τη χρησιμοποίηση του Βούρου στο κέντρο της άμυνας και τη μετάθεση του Γιαννούλη αριστερά στη θέση του Κοροβέση. Οποιαδήποτε αλλαγή έναν εκ των υπόλοιπων εννέα θα είναι έκπληξη με τους Σωτηρίου, Διαμαντή, Ουές, Μεγιάδο, Ντε Γκουζμάν, Νέιρα, Στάρτζεον, Γρίβα, Σαρδινέρο να είναι τα φαβορί για την βασική 11άδα….

Η αποστολή για το σημερινό ματς περιλαμβάνει τους παρακάτω ποδοσφαιριστές: Βάτερμαν, Σωτηρίου, Σηφάκης, Ουές, Διαμαντής, Λυμπεράκης, Γιαννούλης, Βούρος, Σελίμοβιτς, Βαφέας, Κοροβέσης, Σακόρ, Νέιρα, Μεγιάδο, Ντε Γκουζμάν, Στάικος, Μπαλογιάννης, Στράρτζεον, Γρίβας, Γιάννου, Σαρδινέρο.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής:

Λάρισα-Ατρόμητος 0-0

Άρης-Ολυμπιακός 1-2

15:00 Παναθηναϊκός-Παναιτωλικός (NS1): Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας)

17:00 ΟΦΗ-ΠΑΣ Γιάννινα (NS3): Τζήλος (Λάρισας)

17:15 Λαμία-ΠΑΟΚ (NS2): Μανούχος (Αργολίδας)

19:30 Αστέρας Τρίπολης-ΑΕΚ (NS1): Παπαδόπουλος (Μακεδονίας)

19:30 Απόλλων Σμύρνης-Βόλος (NS1): Κουτσιαύτης (Άρτας)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News