ΟΦΗ: Σπάσε το ρόδι μέσα στο σπίτι

Απόψεις
ΟΦΗ: Σπάσε το ρόδι μέσα στο σπίτι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λείπει η νίκη του ΟΦΗ στο «Γεντί Κουλέ» – «Κοινά» σημεία με τον ΠΑΣ στη μέχρι τώρα πορεία του. Ούτε εκείνος έχει νικήσει στους «Ζωσιμάδες»…

ΟΦΗ και ΠΑΣ Γιάννινα, έχουν αξιοσημείωτα κοινά που αφορούν την πορεία τους στο τρέχον πρωτάθλημα, από 9 βαθμούς στον πίνακα, με δύο νίκες, τρεις ισοπαλίες και τέσσερις ήττες.

 

Έχουν από δύο νίκες ως τώρα και μάλιστα αμφότερες τις έχουν πετύχει μακριά από την έδρα τους. Ο ΟΦΗ στη Λαμία και στο Βόλο. Ο ΠΑΣ Γιάννινα στη Ριζούπολη και στο Περιστέρι.

Αναζητούν την τρίτη τους νίκη. Στο παιχνίδι τους την Κυριακή, ο ΟΦΗ θέλει να σπάσει το ρόδι κι ας πήγε δέκατη αγωνιστική, κατακτώντας την πρώτη νίκη του, μέσα στην έδρα και μαζί την δεύτερη συνεχόμενη στο πρωτάθλημα.

Σε στατιστικό επίπεδο, μέχρι στιγμής, ο ΟΦΗ έχει κερδίσει κατά μέσο όρο 0,75 πόντους ανά παιχνίδι στους 4 αγώνες που έπαιξε στο «Γεντί Κουλέ», ενώ ο μέσος πόντων ανά παιχνίδι του ΠΑΣ Γιάννινα στα 5 εκτός έδρας παιχνίδια του είναι 1,4.

Οι στοιχηματικές εταιρείες δίνουν 2.10 έως 2.20 στη νίκη του ΟΦΗ, 3.40 πτωτικά στην ισοπαλία και 3.30 στη νίκη του ΠΑΣ.

Στην τελευταία τους αναμέτρηση στο Γεντί Κουλέ για τη Σούπερ Λιγκ, ο ΟΦΗ είχε νικήσει 1-0 με γκολ του Βαζ στις 6 Απριλίου 2019.

Τελευταία νίκη του ΠΑΣ στο Ηράκλειο για τη Σούπερ Λιγκ, καταγράφηκε στα χαρτιά 0-3 λόγω των εξελίξεων της τότε ΠΑΕ ΟΦΗ στις 21 Μαρτίου 2015 και πραγματική στις 22 Απριλίου 2012 με σκορ 0-2 (Σκούφαλης, Τζάνης)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News