ΟΦΗ: Προσωπικότητα για τα πάνω πατώματα

Απόψεις
ΟΦΗ: Προσωπικότητα για τα πάνω πατώματα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η πληρότητα στις επιλογές ενδεκάδας και πάγκου, δυναμώνει την ισχύ των σχεδίων του Σίμου και απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα – Ώρα για την πρώτη νίκη στο "Γεντί Κουλέ" -Το ιδιαίτερο στατιστικό των φιλοξενούμενων -

Στον ΟΦΗ αισθάνονται μια άλλη αυτοπεποίθηση στη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου, μετά την εμφάνιση της ομάδας και φυσικά από την ευρεία νίκη στο Βόλο.

Είναι φανερό στα πρόσωπα των ποδοσφαιριστών και όλων των ανθρώπων που δραστηριοποιούνται γύρο τους, καθώς κορυφώνεται η προετοιμασία για τη κυριακάτικη συνάντηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Κομβική η επιστροφή στη δράση του Σωτηρίου και του Νέιρα, όπως επίσης του Σαρδινέρο, του Γιαννούλη και του Ντι Γκουσμάν, για τη νέα πραγματικότητα του ΟΦΗ.

 Δεν αφορά μόνο τον προπονητή, που μπορεί να κάνει πλάνα με βασικά εργαλεία, έχοντας την ματιά του με αντίκρισμα στον πάγκο του. Ο Γιώργος Σίμος μπορεί να καταστρώνει τώρα τα σχέδια του με κορμό ομάδας, αυξάνοντας την πεποίθηση στα μετόπισθεν για την αποφυγή των γκολ από το πουθενά, και με επίκεντρο τον Νέιρα να ανεβάζει τη στάθμη μεσοεπιθετικά, δυναμώνοντας την πίστη στις γραμμές παραγωγής.

Μπορεί να εργασθεί με το επιτελείο του ολοκληρωμένα, προσδοκώντας βαθμολογικά κέρδη μαζί με τα ποδοσφαιρικά εύσημα.

Αυτές οι συζητήσεις γίνονται στο εσωτερικό του ΟΦΗ και μένει να το δούμε μπροστά μας, γιατί η ποιότητα της κρητικής ομάδας είναι για τα πάνω πατώματα, βλέποντας τη συνολική εικόνα του πρωταθλήματος.

Η περαιτέρω βελτίωση της βαθμολογικής θέσης, θα δρομολογήσει τους υψηλότερους στόχους που έχει και αξίζει να κατακτήσει αυτός ο ΟΦΗ που είδαμε με χαρά στο Βόλο.

Πρώτο βήμα να ξεπεραστεί το εμπόδιο του επικίνδυνου και μαχητικού ΠΑΣ Γιάννινα που είναι ο αντίπαλος της Κυριακής στο Ηράκλειο…  

Το στατιστικό με τον ΠΑΣ

Ας κρατήσουμε αυτό από τα στατιστικά της Superleague, για τον αντίπαλο που έρχεται: Ο  ΠΑΣ Γιάννινα έχει συγκεντρώσει τους περισσότερους βαθμούς στο πρώτο ημίχρονο, αλλά και η ομάδα με τους περισσότερους χαμένους βαθμούς σε παιχνίδια που προηγήθηκε.

Με λίγα λόγια ότι χτίζει στο πρώτο ημίχρονο, (γενικότερα το γεγονός όταν προηγείται στο σκορ) δεν μπορεί να το κρατήσει. Αν μετρούσε η βαθμολογία του πρώτου ημιχρόνου, ο ΠΑΣ Γιάννινα, θα είχε 20 βαθμούς

Έχει προηγηθεί σε έξι από τα εννέα παιχνίδια του στο πρώτο ημίχρονο, περισσότερα από κάθε άλλη ομάδα. Έχει πετύχει οκτώ γκολ, ενώ καμία άλλη ομάδα δεν έχει βάλει πάνω από τέσσερα.

Αλλά και ο ΟΦΗ έχει κατά πολύ μια από τα ίδια καθώς είναι στη λίστα των ομάδων που έχουν χάσει περισσότερους βαθμούς, ενώ ήταν μπροστά στο σκορ: ΠΑΣ Γιάννινα 13, ΟΦΗ 7, Λαμία 5, Παναθηναϊκός 4, Αστέρας Τρίπολης 4.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News