Με θλάση ο Σολίς, το βράδυ επιστρέφει η αποστολή στο Ηράκλειο

ΟΦΗ
Με θλάση ο Σολίς, το βράδυ επιστρέφει η αποστολή στο Ηράκλειο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Προπόνηση και σήμερα στο βοηθητικό του Πανθεσσαλικού...

Μια μέρα μετά το μεγάλο διπλό του ΟΦΗ στο Βόλο στην κρητική ομάδα δεν μπορούν να μην εστιάσουν και στα αγωνιστικά προβλήματα. Βλέπετε ήρθαν και τα νέα για τον τραυματισμό του Σολίς που έχει υποστεί θλάση...

Η αναλυτική ενημέρωση του ΟΦΗ αναφέρει: "Μετά από απεικονιστικό έλεγχο, στον οποίο υποβλήθηκε ο Nazareno Solis, προέκυψε ότι έχει υποστεί θλάση α’ βαθμού στον αριστερό δικέφαλο, σε έδαφος παλαιότερου τραυματισμού, με ίνωση στο συγκεκριμένο σημείο. Ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας έχει ήδη αρχίσει φαρμακευτική αγωγή και πρόγραμμα φυσιοθεραπείας και η κατάσταση του θα επανεκτιμάται.

Παράλληλα, στο βοηθητικό του Πανθεσσαλικού σταδίου πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (24/11) η πρώτη προπόνηση της ομάδας μας, μετά τον αγώνα με τον Βόλο.

Όσοι αγωνίστηκαν στο χθεσινό ματς, έκαναν αποκατάσταση. Το πρόγραμμα για τους υπόλοιπους περιελάμβανε ασκήσεις κινητικότητας, άσκηση τεχνικής και τελειώματα φάσεων.

Οι ποδοσφαιριστές που ήταν εκτός αποστολής θα προπονηθούν στο Ηράκλειο υπό τις οδηγίες του Βασίλη Παπαδάκη.

Η ομάδα αναμένεται να επιστρέψει στο Ηράκλειο το βράδυ της Τρίτης (24/11). Επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για αύριο, Τετάρτη (25/11), στις 15:00 στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο."

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News