Βόλος - ΟΦΗ 1-4 Τελικό

ΟΦΗ
Βόλος - ΟΦΗ 1-4 Τελικό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παρακολουθήστε από το neakriti.gr την εξέλιξη της αναμέτρησης

Με στόχο ένα νέο ξεκίνημα ο ΟΦΗ αγωνίζεται στο Πανθεσσαλικό Στάδιο απέναντι στο Βόλο, στην αναμέτρηση με την οποία κλείνει το πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής της Super League 1 (σέντρα στις 19:30).

Mε αρκετά νέα πρόσωπα τα πλάνα του Γιώργου Σίμου, με τον Σωτηρίου να επιστρέφει κάτω από τα γκολπόστ και το Ντε Γκουζμάν να αγωνίζεται στην βασική 11άδα. Επίσης επιστρέφουν οι Γιαννούλης, Γρίβας και Σαρντινέρο που είχαν αντιμετωπίσει προβλήματα τραυματισμών το προηγούμενο διάστημα. Μάλιστα ο "Σάρντι" θα αγωνιστεί στην κορυφή της επίθεσης...

Μπορείτε να παρακολουθήσετε live την εξέλιξη της αναμέτρησης από το neakriti.gr

*Ο αγώνας ξεκινά με ένα λεπτό καθυστέρηση για συμπαράσταση στους ποδοσφαιριστές SL2-FL που δεν έχουν ακόμα ξεκινήσει να αγωνίζονται.

Σέντρα στο ματς!

2' Ευκαιρία σημαντική νωρίς για το Βόλο. Σέντρα του Περέα, κοντινό σουτ του Μαρτίνεθ, απόκρουση του Σωτηρίου. Στη συνέχεια ο Ουάρντα έκανε φάουλ στον Ουές.

6΄Ο Κοροβέσης κάνει φάουλ στον Περέα κοντά στο κόρνερ και δέχεται την κίτρινη κάρτα από τον διαιτητή Καραντώνη.

10' Καλή ανάπτυξη από τον ΟΦΗ και σέντρα από τον Ουές, η κεφαλιά του Γρίβα από μακρινή απόσταση κατέληξε άουτ.

13' Ο ΟΦΗ κερδίζει κόρνερ μετά από ωραία ενέργεια του Ουές. Το εκτελεί ο Ντε Γκουζμάν, με το Νέιρα μόνος του να πιάνει την κεφαλιά αλλά να μη βρίσκει στόχο.

15' Πολύ καλό σουτ του Στάρτζεον, πέφτει στη γωνία του και παραχωρεί κόρνερ ο Γκαραβέλης.

17' Ανάποδο ψαλίδι του Δουβίκα, η μπάλα περνά ελάχιστα άουτ από την εστία του Σωτηρίου.

24' Ο Ντε Γκουζμάν βγήκε έξυπνα στην πλάτη της άμυνας του Βόλου αλλά έστειλε με πλασέ άουτ τη μπάλα, σε μια πολύ καλή στιγμή για τον ΟΦΗ.

30' Αποβολή για τον Βόλο με τον Σάντσεζ να ανατρέπει τον Σαρντινέρο που έβγαινε τετ-α-τετ και να αποβάλλεται από τον Καραντώνη. Εξαιρετική ήταν η κάθετη του Ντε Γκουζμάν στον Σαρντινέρο, απόλυτα σωστή η κόκκινη κάρτα στον αμυντικό των γηπεδούχων.

32' Ο Νέιρα εκτέλεσε το φάουλ το οποίο υποδείχθηκε πάνω στον Σαρντινέρο. Η μπάλα αρχικά χτύπησε στο τείχος, στη συνέχεια έκανε το σουτ ο Ντε Γκούζμαν, με τη μπάλα να καταλήγει στην αγκαλιά του Γκαραβέλη.

33' Αλλαγή για το Βόλο που πλέον παίζει με 10 παίκτες. Βγήκε από το ματς ο επιθετικός Μαρτίνεθ και τη θέση του πήρε ο αμυντικός Δημόπουλος.

37' Σουτ του Νέιρα, μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια ο Γκαραβέλης. 

38' ΓΚΟΛ 0-1 για τον ΟΦΗ με Ντε Γκουζμάν! Ο ΟΦΗ αξιοποιεί το αριθμητικό πλεονέκτημα αλλά και την υπεροχή του στο ματς, με την ωραία πάσα του Νέιρα, να φέρνει τον Ντε Γκουζμάν σε θέση βολής, με τον Ολλανδό να προλαβαίνει την έξοδο του τερματοφύλακα και να σκοράρει!

41' Μεγάλη ευκαιρία για τον ΟΦΗ με το Στάρτζεον μετά την πάσα του Νέιρα να στέλνει άουτ τη μπάλα.

Λήξη α' ημιχρόνου, Βόλος-ΟΦΗ 0-1. Ο ΟΦΗ μπήκε νωθρά στο ματς αλλά όσο περνούσαν τα λεπτά πατούσε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο. Μετά το 20' επέβαλλε πλήρως το ρυθμό του και η αποβολή του Σάντσεζ στο 30' του έδωσε ισχυρό πλεονέκτημα. Το εκμεταλλεύτηκε με το γκολ του Γκουζμάν στο 38', το πρώτο του Ολλανδού με τη φανέλα της ομάδας ενώ είχε και μεγάλη φάση με τον Στάρτζεον για δεύτερο γκολ. 

Έναρξη β' ημιχρόνου με αλλαγή για τον ΟΦΗ, ο Λυμπεράκης περνά στη θέση του Κοροβέση.

47' Στην πρώτη του επαφή ο Λυμπεράκης δέχεται κίτρινη κάρτα για φάουλ στον Περέα. Για φάουλ στον ίδιο παίκτη είχε δεχτεί κίτρινη και ο Κοροβέσης στο ξεκίνημα του αγώνα!

51' Από ενέργεια του Περέα ο Δουβίκας βρέθηκε κοντά στο γκολ αλλά ουσιαστικά βρήκε αέρα και μπλόκαρε ο Σωτηρίου.

57' Κίτρινη κάρτα στο Νέιρα για διαμαρτυρία.

58'-59' Καλές στιγμές για το Βόλο με Γκουαροτσένα και Κολόμπο. 

Δεν έχει μπει καθόλου καλά στο δεύτερο ημίχρονο ο ΟΦΗ και παρότι παίζει με παίκτη παραπάνω, απειλείται με ισοφάριση...

66' Πάσα του Στάρτζεον στο Νέιρα, ο Αργεντινός αντί να τελειώσει τη φάση προτιμα να δώσει πάσα και έτσι ανακόπηκε.

67' Ακυρώνεται με VAR γκολ για τον ΟΦΗ. Ο Σαρντινέρο έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα μετά από σέντρα του Ντε Γκουζμάν και κεφαλιά πάσα του Διαμαντή.  Η γραμμή του VAR έδειξε οφσάιντ τον Διαμαντή για ελάχιστα εκατοστά!

75' Αλλεπάλληλα λάθη με τον Περέα να βρίσκεται μέσα στην περιοχή αλλά ουσιαστικά να μη τελειώνει τη φάση καθώς έχασε το κοντρόλ.

79' ΓΚΟΛ 0-2 για τον ΟΦΗ με Σαρντινέρο και αυτή τη φορά μετράει κανονικά! Αρχικά υποδείχθηκε οφσάιντ αλλά το VAR ήταν αυτή τη φορά υπέρ του ΟΦΗ. Τρομερή πάσα "no look" του Νέιρα, ο Σαρντινέρο βγήκε τετ α τετ και έκανε το 0-2, σκοράροντας για τέταρτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα.

84' Μειώνει 1-2 ο Βόλος με σέντρα του Νίνη και κεφαλιά του Δημόπουλου.

87' ΓΚΟΛ 1-3 για τον ΟΦΗ με εύστοχο πέναλτι του Νέιρα. Το κέρδισε ο εκπληκτικός στο δεύτερο ημίχρονο Νέιρα από τον Κολόμπο.

92΄ΓΚΟΛ 1-4 για τον ΟΦΗ! Θρίαμβος με τέταρτο γκολ από τον Στάρτζεον!

Τέλος, 1-4 για τον ΟΦΗ!

Οι συνθέσεις των ομάδων

ΒΟΛΟΣ (Άνχελ Λόπεθ): Γκαραβέλης, Φεράρι, Σάντσεζ, Γκουαροτσένα, Κολόμπο, Κιάκος (79' Νίνης), Μπαριέντος, Δουβίκας, Ουάρντα, Περέα, Μαρτίνεθ (33' Δημόπουλος).

Στον πάγκο: Κρητικός, Τέκιο, Γέντρισεκ, Κανελλάκης, Κλέιμαν, Λογαράς

ΟΦΗ (Γιώργος Σίμος): Σωτηρίου, Κοροβέσης (46' Λυμπεράκης), Ουές, Γιαννούλης, Διαμαντής, Ντε Γκουζμάν, Μεγιάδο, Νέιρα, Γρίβας, Στάρτζεον, Σαρντινέρο.

Στον πάγκο: Βάτερμαν, Σελίμοβιτς, Σακόρ, Βαφέας, Μπαλογιάννης, Νοικοκυράκης, Στάικος, Γιάννου

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News