ΟΦΗ

Σύνδεσμοι ΟΦΗ: «Απαιτούμε δύναμη, πάθος, ψυχή και εγωισμό»

Στήριξη από τους οργανωμένους οπαδούς στην ομάδα αλλά και καμπανάκι για τη συνέχεια

Οι Σύνδεσμοι του ΟΦΗ εξέδωσαν ανακοίνωση για την επανέναρξη του πρωταθλήματος και εξέφρασαν την στήριξή τους στην ομάδα, ωστόσο ζητούν στη συνέχεια ο ΟΦΗ να δείξει δύναμη, πάθος, ψυχή και εγωισμό και όλοι να μπαίνουν με πνεύμα μαχητή στον αγωνιστικό χώρο.

«Ήμασταν και είμαστε δίπλα σας! Το αποδείξαμε λίγους μήνες πριν στο Ευρωπαϊκό παιχνίδι! Σας πιστεύουμε και τώρα θα μας το αποδείξετε κι εσείς!  Σεβασμό στους εαυτούς σας και στους οπαδούς μας» αναφέρουν χαρακτηριστικά. Η ανακοίνωση των οργανωμένων οπαδών του ΟΦΗ είναι η εξής:

«Συνέχεια λοιπόν στο πρωτάθλημα εν μέσω πανδημίας και μετά τη διακοπή η ομάδα μας επιστρέφει σε μια σειρά αγώνων όπου εκεί θα υπερτερεί ο προσωπικός και ποδοσφαιρικός εγωισμός, προπονητών και παιχτών.

Το προηγούμενο διάστημα κακά τα ψέμματα η ομάδα δεν είχε τα αποτελέσματα που περιμέναμε και οι ίδιοι μας είχαν προϊδεάσει με τις συνεχείς δηλώσεις. Αυτό βέβαια εν μέρει μπορεί να δικαιολογηθεί, είτε με τους αρκετούς τραυματισμούς βασικών ποδοσφαιριστών(αν και λέγεται για 30 ισάξιους παίχτες),είτε με το γεγονός της απουσίας του κόσμου από το Γεντίκουλε που πάντα δίνει το κάτι παραπάνω ψυχολογικά στην ομάδα.

Προπονητές και ποδοσφαιριστές της ομάδας!!Έφτασε η ώρα να γυρίσετε το διακόπτη και να ξεκινήσει η αντεπίθεση για την αγωνιστική άνοδο της ομάδας. Κατανοήσαμε τα πολλά προβλήματα, δείξαμε ανοχή και υπομονή στην αγωνιστική μετριότητα, όμως τώρα ήρθε η στιγμή για το παραπάνω που υποσχεθήκατε.

Αύριο λοιπόν, στο παιχνίδι με κάποιον Βόλο αλλά και στα επόμενα που ακολουθούν απαιτούμε από εσάς: ΔΥΝΑΜΗ, ΠΑΘΟΣ, ΨΥΧΗ και ΕΓΩΙΣΜΟ. Ο ρόλος μας δεν είναι να επεμβαίνουμε σε τεχνικές και τακτικές αναλύσεις, ούτε να κάνουμε τους προπονητές της κερκίδας.

Ο ρόλος μας ως Θύρα 4 είναι να σας μεταδίδουμε πάντα το Dna που υπάρχει για δεκαετίες στη ψυχή της Ομιλάρας και του κόσμου, με δύναμη, με πάθος, με υπερηφάνεια και με τη ψυχή που επιβάλλεται να έχετε φορώντας την ασπρόμαυρη φανέλα! Είστε υποχρεωμένοι στα επόμενα παιχνίδια να μπείτε στο χορτάρι με μεγάλο τσαμπουκά, με μαγκιά και μάτια που γυαλίζουν σαν ένα μαχητή που αρνείται να χάσει ως το τέλος! Ο λαός του Ο.Φ.Η. πάντα γούσταρε να βλέπει μια ομάδα με αυτά τα στοιχεία, άλλωστε ποτέ δεν ζητήσαμε τίτλους και πρωταθλήματα, ούτε γίναμε Ο.Φ.Η. γι’ αυτά!

Ήμασταν και είμαστε δίπλα σας! Το αποδείξαμε λίγους μήνες πριν στο Ευρωπαϊκό παιχνίδι! Σας πιστεύουμε και τώρα θα μας το αποδείξετε κι εσείς!

Υ.Γ: Σεβασμό στους εαυτούς σας και στους οπαδούς μας.

Snakes 4 Heraklion club

Κρήτες 4 Θεόδωρος Παπαδόπουλος

Στέκι φίλων Ο.Φ.Η. Αρχανών

Ο.Φ.Η. Αthens club»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια