Tα νέα τεστ θα κρίνουν το παιχνίδι του ΟΦΗ με τον Βόλο

Ποδόσφαιρο
Tα νέα τεστ θα κρίνουν το παιχνίδι του ΟΦΗ με τον Βόλο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πριν τη διακοπή η ομάδα του Βόλου είχε 15 θετικά κρούσματα…

Πριν τη διακοπή της Super League για τα ματς των Εθνικών ομάδων ο Βόλος ήταν μια από τις ομάδες που αντιμετώπισε μεγάλο θέμα με τον κορονοϊό καθώς υπήρξαν 15 κρούσματα του ιού με δέκα εξ αυτών να είναι των ποδοσφαιριστών.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να αναβληθεί η αναμέτρηση της 8ης αγωνιστικής με τον Αστέρα Τρίπολης ενώ στον αέρα είναι και το παιχνίδι της Δευτέρας(23/11) με τον ΟΦΗ. Το προηγούμενο διάστημα οι παίκτες του Βόλου πέρασαν από νέα τεστ και κάποιοι εκ των παικτών που αρχικά είχαν διαγνωσθεί με κορονοϊό βγήκαν αρνητικοί.

Δεν ισχύει όμως το ίδιο για όλους και υπάρχουν ακόμα ποδοσφαιριστές που στα τεστ που έχουν κάνει βγαίνουν θετικοί και περιμένουν να δουν τι θα δείξουν τα τεστ το επόμενο 48ώρο.

Με τη σειρά της και η λίγκα περιμένει την επίσημη ενημέρωση από την ομάδα του Βόλου για να δει τι θα γίνει με το παιχνίδι της Δευτέρας. Βέβαια όπως έχουμε πει πλέον το υγειονομικό πρωτόκολλο έχει αλλάξει και για να αναβληθεί ένα ματς πρέπει να υπάρχουν τουλάχιστον πέντε ποδοσφαιριστές θετικοί στον κορονοϊό.

Πηγή: sport24.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News