Μια μεγάλη «αγκαλιά»: Ο ΟΦΗ δίπλα στους πληγέντες της Χερσονήσου

Ποδόσφαιρο
Μια μεγάλη «αγκαλιά»: Ο ΟΦΗ δίπλα στους πληγέντες της Χερσονήσου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κίνηση αλληλεγγύης και ανθρωπιάς από την ομάδα του Ηρακλείου

Η ομάδα του ΟΦΗ είναι πάντα δίπλα στο συνάνθρωπο, δείχνοντας το κοινωνικό της πρόσωπο σε αρκετές περιπτώσεις κατά το παρελθόν.

Αυτή τη φορά, ανοίγει μια μεγάλη «αγκαλιά» για τους πληγέντες στην περιοχή της Χερσονήσου από την πρόσφατη σφοδρή κακοκαιρία.

Η αποστολή του ΟΦΗ, ποδοσφαιριστές και τεχνικό τιμ, θα μεταβούν αύριο το μεσημέρι στην περιοχή και εθελοντικά θα συμμετέχουν στον καθαρισμό.

Οι άνθρωποι της ΠΑΕ έχουν ήδη επικοινωνήσει με την Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Χερσονήσου, ενώ ήδη ποδοσφαιριστές, διοικούντες και υπάλληλοι συγκεντρώνουν ρούχα, που θα παραδοθούν στους συνδέσμους της ομάδας, που ήδη έχουν «τρέξει» το Δίκτυο Αλληλεγγύης για τους πληγέντες της Χερσονήσου.

Είναι η πρώτη φορά που μια ποδοσφαιρική ομάδα θα συμμετέχει εθελοντικά σε μια τέτοια δράση, ενώ ταυτόχρονα ο φροντιστής της ομάδας, Μιχάλης Μιχελογιαννάκης έχει ήδη πάρει δύο φορές ρούχα από τη Χερσόνησο, που θα πλυθούν στα πλυντήρια του ΟΦΗ στο ΒΑΚ. Μάλιστα, αυτό το… δρομολόγιο θα γίνει αρκετές φορές μέσα στην εβδομάδα, ώστε τα ρούχα να παραδοθούν πίσω καθαρά.

Η επίσημη ενημέρωση του ΟΦΗ: «Η Κρήτη δοκιμάστηκε τις προηγούμενες μέρες από τα ακραία καιρικά φαινόμενα και η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 δεν θα μπορούσε να μείνει αμέτοχη.

Το μεσημέρι της Τρίτης (17/11) οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό τιμ της ομάδας μας, τηρώντας όλα τους υγειονομικούς κανόνες, θα μεταβούν στη Χερσόνησο προκειμένου να στηρίξουν εθελοντικά την προσπάθεια των κατοίκων και της ΚΕΔΧ (Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Χερσονήσου) στον καθαρισμό της περιοχής.

Επίσης η ομάδα μας ανέλαβε το πλύσιμο των ρούχων που συλλέγονται σε Γούρνες και Χερσόνησο, με σκοπό να παραδοθούν καθαρά στους κατοίκους που είδαν τις περιουσίες τους να καταστρέφονται. Ήδη, από το πρωί του Σαββάτου (14/11), ο φροντιστής του ΟΦΗ, Μιχάλης Μιχελογιαννάκης, μετέβη δύο φορές στον χώρο και παρέλαβε τις σακούλες με τα ρούχα, μια κίνηση που θα επαναληφθεί αρκετές φορές εντός της εβδομάδας.

Για τον ίδιο λόγο, η ομάδα μας θα συλλέξει ρούχα, προκειμένου να συνδράμει στην αξιέπαινη δράση του Δικτύου Εθελοντών Φιλάθλων του ΟΦΗ, με απώτερο στόχο τη στήριξη των συνανθρώπων μας».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News