Ντε Γκουζμάν: «Οι φίλοι του ΟΦΗ να αγαπήσουν ένα ακόμη Ολλανδό»

Ποδόσφαιρο
Ντε Γκουζμάν: «Οι φίλοι του ΟΦΗ να αγαπήσουν ένα ακόμη Ολλανδό»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο 33χρονος μέσος μίλησε για την μέχρι τώρα παρουσία του στην ομάδα του Ηρακλείου

Ο Τζόναθαν Ντε Γκουζμάν έχει προσαρμοστεί στο Ηράκλειο, ενώ μέρα με τη μέρα νιώθει όλο και πιο έτοιμος.

Ο 33χρονος κεντρικός μέσος του ΟΦΗ μίλησε για την παρουσία του στους «ασπρόμαυρους», κάνοντας και πάλι αναφορά στον αείμνηστο Ευγένιο Γκέραρντ.

«Εύχομαι οι φίλοι του ΟΦΗ να αγαπήσουν ένα ακόμη Ολλανδό», τόνισε χαρακτηριστικά ο έμπειρος άσος.

Αρχικά υπογράμμισε για την παρουσία του στο Ηράκλειο: «Όταν έφτασα στο νησί ήταν κάτι που το άκουγα παντού. Ο Γκέραρντ είναι ένας μύθος... Είναι πολύ ευχάριστο το ότι ένας Ολλανδός έχει τόσο μεγάλο αντίκτυπο στον ΟΦΗ, είμαι χαρούμενος που είμαι μέλος της ομάδας και εύχομαι οι φίλοι του ΟΦΗ να αγαπήσουν έναν ακόμα Ολλανδό στο γήπεδο».

Για την αγωνιστική πορεία και το μέλλον επισήμανε: «Νιώθω πολύ καλά, όλοι με υποδέχτηκαν πολύ ωραία από την πρώτη στιγμή και για αυτόν τον λόγο η προσαρμογή μου ήταν εύκολο. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στον ΟΦΗ. Θέλω να βοηθήσω. Πρέπει να συνεχίζουμε το πλάνο μας. Προσπαθούμε να παίξουμε total football και να πάρουμε τους βαθμούς που θέλουμε. Είμαστε μια ομάδα με νεαρούς παίκτες, μια ομάδα που τώρα χτίζεται και πρέπει να ωριμάσει. Πρέπει να επιστρέψω σε καλό επίπεδο φυσικής κατάστασης, είναι μια διαδικασία που χρειάζεται να ακολουθήσω. Ο προπονητής με εμπιστεύεται, έχω πίστη στις δυνατότητες μου και χρειάζεται χρόνος».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News