Ο προβληματισμός για το χορτάρι του «Γεντί Κουλέ» και οι σκέψεις για τη λύση

Ποδόσφαιρο
Ο προβληματισμός για το χορτάρι του «Γεντί Κουλέ» και οι σκέψεις για τη λύση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αναμένουν βελτίωση του αγωνιστικού χώρου την περίοδο της διακοπής

Σε πολύ άσχημη κατάσταση δείχνει ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης», όπως σχολιάστηκε και στις τοποθετήσεις μετά το ματς του ΟΦΗ με τον Ολυμπιακό.

Ο Πέδρο Μαρτίνς τόνισε ότι το χορτάρι δεν επέτρεπε να παιχτεί ποιοτικό ποδόσφαιρο, κάτι που φυσικά ισχύει και για τις δύο ομάδες.

Άλλωστε, στην ομάδα του Ηρακλείου δίνουν μεγάλη σημασία στον αγωνιστικό χώρο, που επιθυμούν να είναι… χαλί, αφού δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι οι Κρητικοί βασίζονται πολύ στις επαφές με τη μπάλα και την κυκλοφορία.

Περίπου 15 μέρες πριν την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό έγινε επανασπορά, όμως οι βροχές εκείνης της χρονικής περιόδου, δεν επέτρεψαν να «δέσει» στο βαθμό που θα έπρεπε.

Βέβαια, με βάσει το σχεδιασμό των ανθρώπων που ασχολούνται με τη φροντίδα του γηπέδου, η επανασπορά υπολογιζόταν νωρίτερα, όμως η διεξαγωγή των πλέι-οφ και η κατάσταση με τον κορωνοϊό, δεν επέτρεψε να υπάρχει το κατάλληλο χρονοδιάγραμμα.

Ο ΟΦΗ θα αγωνιστεί ξανά εντός έδρας στις 29 Νοεμβρίου με τον ΠΑΣ Γιάννινα και όλοι ελπίζουν, ότι μέχρι τότε η εικόνα θα είναι πολύ διαφορετική.

Ήδη πάντως, οι διοικούντες σκέφτονται και πιο ριζική λύση το επόμενο καλοκαίρι, με ξήλωμα του χλοοτάπητα από τη βάση, ώστε να «αναγεννηθεί» πλήρως.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News