Σίμος: «Είναι μια δοκιμασία που θα μας κάνει πιο δυνατούς»

Ποδόσφαιρο
Σίμος: «Είναι μια δοκιμασία που θα μας κάνει πιο δυνατούς»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η τοποθέτηση του 42χρονου τεχνικού για το σημερινό ματς

Ο ΟΦΗ έχασε τη νίκη μέσα από τα… χέρια του στο σημερινό παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και ο Γιώργος Σίμος αναφέρθηκε στην «πικρία» που αφήνει.

Στάθηκε στον τρόπο που διαμορφώθηκε το αποτέλεσμα, προσθέτοντας ότι είναι μια «δοκιμασία», που θα τους κάνει όλους πιο δυνατούς.

Μεταξύ άλλων ανέφερε: «Ήταν ένας αγώνας που όσοι τον είδαν έμειναν καθηλωμένοι με πολλές αλλαγές συναισθημάτων. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια. Από την προσπάθεια των παιδιών έμεινα πολύ ευχαριστημένος, μας πονάει ο τρόπος που χάσαμε τη νίκη για δεύτερη φορά αλλά για κάποιον λόγο περνάμε μια δοκιμασία. Κρατάω την προσπάθεια, την καρδιά και την ικανότητα των παιδιών. Αυτή η ομάδα μπορεί να κερδίσει οποιονδήποτε αντίπαλο μέσα ή έξω, δεν έχουμε πάρει τους βαθμούς που μας αναλογούν με βάση την προσπάθεια μας. Είναι μία δοκιμασία που θα μας κάνει πιο δυνατούς. Δεν είναι εύκολο να το εξηγήσουμε, σίγουρα θα πρέπει να βγάζουμε μεγαλύτερη αποφασιστικότητα στα τελευταία λεπτά. Ίσως η αύξηση των προσδοκιών που τις βάλαμε μόνοι μας ίσως να δημιουργεί νευρικότητα, αλλά πραγματικά η μεγάλη εικόνα είναι ότι οι παίκτες δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους. Έχουμε πονέσει σε δύο ματς με τον χειρότερο τρόπο, κάτι δεν κάνουμε καλά. Θα το διορθώσουμε, θα το βρούμε και θα προχωρήσουμε».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News