ΟΦΗ, Γκουζμάν και Κλάτενμπεργκ

Απόψεις
ΟΦΗ, Γκουζμάν και Κλάτενμπεργκ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εντυπωσιακή η είδηση για την συμφωνία του ΟΦΗ με τον Τζόναθαν Ντε Γκουζμάν, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

Το βαρύ και πλατύ βιογραφικό του σε αφήνει άφωνο με τις μεγάλες του ποδοσφαιρικές παραστάσεις…και τραβά προς τα πάνω την ισχύ, την εικόνα και τις αποδόσεις της κρητικής ομάδας.

Θα λέγαμε της ανεβάζει το επίπεδο πολυδιάστατα. Αγωνιστικά και από τη θέση του, μπορούν να γίνουν πολλά σημαντικά που θα υποχρεώσουν τους αντιπάλους να ξαναπιάσουν δουλειά στα σχέδιά τους πως θα αντιμετωπίζουν την κρητική ομάδα.

Μια νέα ηγετική μορφή με το εύρος της πείρας του Γκουσμάν, ανοίγει περισσότερο την όρεξη στο Σίμο και τους ποδοσφαιρικούς εγκέφαλους του ΟΦΗ.

Το καλό όνομα μιας ομάδας και των προσώπων της, είναι εκείνα που λειτουργούν σαν μαγνήτης στις ευκαιρίες της αγοράς.

Τεράστια εμπειρία! Φέγενορντ, Μαγιόρκα, Βιγιαρεάλ, Σουόνσι και Νάπολι, Εθνική Ολλανδίας και στα 32 του πέρυσι με 10 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με την ομάδα της Φρανκφούρτης, ξεσηκώνει προσδοκίες, κάνοντας «μπαμ»!

Και γαλουχημένος από παιδί στις Ακαδημίες Φέγενορντ, το ξέρει απέξω το «μοντέλο».

(Μετά τον ενθουσιασμό τους ακούσματος, περιμένουμε την εμφάνισή του)

Έχοντας δει τον ΟΦΗ να αδικείται κατάφωρα δυο φορές…

Έχει δεχτεί μεγάλη επίθεση και συνεχίζει να δέχεται άλλη τόση ο Κλάτενμπεργκ (κυρίως από τον Ολυμπιακό), που μάλλον είπε ας πάω ως παρατηρητής στην όμορφη Κρήτη να ηρεμήσει το κεφάλι μου! Είναι κι ο Μιχάλης από κει...

Μην ξεχνάμε ο Εγγλέζος αρχιδιαιτητής, δικαίωσε καραμπινάτα δυο φορές τον ΟΦΗ σε φάσεις που αδικήθηκε κατάφωρα από τη διαιτησία, μια με τον Ατρόμητο και η άλλη με τον ΠΑΟΚ, βλέποντας να παίζει και ποδόσφαιρο που του θυμίζει Αγγλία!

Από την άλλη η συνάντηση του με τον Αλαφούζο, έχει δημιουργήσει κενά καθώς οι πράσινοι έχουν διαμαρτυρηθεί για διαιτητικές αδικίες στα παιχνίδια τους, με αποτελέσματα που κρατούν τον Παναθηναϊκό στον έναν βαθμό.

Προφανώς, με την παρουσία του στο «Γεντί Κουλέ» να επιζητεί μια ακριβοδίκαιη διαιτησία… -Υποθέτουμε!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News