O ΟΦΗ κοντά στις νικήτριες της ζωής

ΟΦΗ
O ΟΦΗ κοντά στις νικήτριες της ζωής

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νέα κοινωνική δράση για πρόληψη και ενημέρωση για τον καρκίνο του μαστού

Σε άλλη μια σημαντική κοινωνική δράση προχωρά η ΠΑΕ ΟΦΗ για την πρόληψη και ενημέρωση για τον καρκίνο του μαστού και θα σταθεί δίπλα στις γυναίκες που δίνουν τον δικό τους αγώνα, όντας ήδη νικήτριες στη ζωή! Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

«Ο Οκτώβριος είναι ο μήνας πρόληψης και ενημέρωσης για τον καρκίνο του μαστού και η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 συμμετέχει ενεργά για μια ακόμα χρονιά, με μια σειρά από δράσεις οι οποίες θα διαρκέσουν όλο τον μήνα και θα ανακοινωθούν αναλυτικά εντός των προσεχών ημερών.

Από σήμερα και με κορύφωση το μοναδικό εντός έδρας ματς εντός Οκτωβρίου, με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό, η ομάδα μας θα σταθεί και πάλι δίπλα στις γυναίκες που δίνουν τον δικό τους αγώνα, όντας ήδη νικήτριες στη ζωή!

Ο καρκίνος του μαστού αποτελεί την πρώτη αιτία θανάτου σχετιζόμενου με καρκίνο στις γυναίκες. Υπολογίζεται ότι 1 στις 8 γυναίκες παγκοσμίως θα παρουσιάσει καρκίνο του μαστού σε κάποια φάση της ζωής της.

Στην Ελλάδα κάθε χρόνο εντοπίζονται περίπου 6.000 νέα περιστατικά, ενώ σε παγκόσμιο επίπεδο ο αριθμός των γυναικών ξεπερνά το 1.600.000 ετησίως.

Ο έγκαιρος εντοπισμός είναι ζωτικής σημασίας, καθώς 9 στις 10 γυναίκες καταφέρνουν να θεραπευτούν, χάρη στην πρόληψη, την έγκαιρη διάγνωση και θεραπεία».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News