Πρωτάθλημα Κ19: Ζόρισε τον πρωταθλητή ΠΑΟΚ ο ΟΦΗ!

ΟΦΗ
Πρωτάθλημα Κ19: Ζόρισε τον πρωταθλητή ΠΑΟΚ ο ΟΦΗ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο ΟΦΗ ηττήθηκε 1-0 αλλά κέρδισε τις εντυπώσεις αγγίζοντας την ισοπαλία

Η καλύτερη ίσως φετινή εμφάνιση της Κ19 του ΟΦΗ έγινε σήμερα στη Θεσσαλονίκη αλλά δε συνοδεύτηκε με ένα θετικό αποτέλεσμα. Απέναντι στον πρωταθλητή και αήττητο στα προηγούμενα 73 (!) παιχνίδια ΠΑΟΚ, ο ΟΦΗ έπιασε εξαιρετική απόδοση, κέρδισε τις εντυπώσεις και άγγιξε την ισοπαλία.

Αξιοσημείωτο του αγώνα ότι στην βασική 11αδα του ΠΑΟΚ ήταν ο Μεσαρίτης πρώην ποδοσφαιριστής των τμημάτων υποδομής του ΟΦΗ Τίτος Κουτεντάκης, ο οποίος αγωνίστηκε σε όλο το παιχνίδι. Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημείωσε στο 33ο λεπτό ο Κωνσταντέλιας.

Ο ΟΦΗ κοίταξε στα μάτια τον ΠΑΟΚ από το ξεκίνημα του αγώνα και δημιούργησε πολλούς κινδύνους στα αντίπαλα καρέ ενώ στην επανάληψη υποχρέωσε τους γηπεδούχους σε παθητικό ρόλο και έχασε τη μεγάλη ευκαιρία στο 85’ με το Νοικοκυράκη, με τον Μπαλωμένο να σώζει σε τετ α τετ.

Κ19 ΠΑΟΚ: Μπαλωμένος, Παναγιώτου, Μανωλιούδης, Τάχατος (72’ Κουλιεράκης), Αβεντισιάν, Γιαξής, Κουτεντάκης, Βρακάς (60’ Κουλούρης), Τσοπούρογλου, Κωνσταντέλιας (68’ Σμυρλής), Γκορτεζιάνι.

Κ19 ΟΦΗ: Μακατουνάκης, Σημαιάκης, Αυγουστάκης, Παπαδάκης, Χνάρης (46’ Σαβουιδάκης), Γαϊτάνης, Βασιλάκης (85’ Κορνηλάκης), Λέλεκας (75’ Μπέκου), Φωτιάδης (85' Μπερικάκης, Σκέντζος (75’ Μπέρκης), Νοικοκυράκης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News