ΟΦΗ: Νοκ-άουτ με θλάση ο Βούρος

ΟΦΗ
ΟΦΗ: Νοκ-άουτ με θλάση ο Βούρος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρόβλημα τραυματισμού αντιμετωπίζει και ο Μιγκέλ Μεγιάδο

Με δύο σοβαρά αγωνιστικά προβλήματα συνεχίστηκε σήμερα η προετοιμασία του ΟΦΗ ενόψει του εκτός έδρας αγώνα με τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη, με τους Πραξιτέλη Βούρο και Μιγκέλ Μεγιάδο να μην συμμετέχουν στην προπόνηση.

Ο Έλληνας αμυντικός υπέστη θλάση α’ βαθμού στον δικέφαλο του δεξιού ποδιού ενώ ο Αργεντινός, ο οποίος έχει αιμάτωμα στην γάμπα του αριστερού ποδιού, από ένα χτύπημα που δέχθηκε στο ματς με τον Ατρόμητο.

Πιο σοβαρό είναι ασφαλώς το ζήτημα για τον Βούρο που τίθεται νοκ-άουτ από το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, με τους ανθρώπους του ΟΦΗ πάντως να γνωρίζουν ότι είχε πρόβλημα στο δικέφαλο από όταν πήρε μεταγραφή από τον ΑΠΟΕΛ και γι’ αυτό γινόταν διαχείριση στα μέχρι τώρα παιχνίδια, όπως για παράδειγμα στη Λαμία όπου δεν αγωνίστηκε. Ωστόσο επιβαρύνθηκε στο ματς με τον Ατρόμητο με αποτέλεσμα να υποστεί θλάση.

Ο Κώστας Γιαννούλης ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα, ενώ κανονικά προπονήθηκαν Ναμπί και Νέιρα.

Ο Felipe Souza συμμετείχε σε μέρος του κανονικού προγράμματος, ενώ οι Ricardo Vaz και Κοσμάς Τσιλιανίδης έκαναν πρόγραμμα αποκατάστασης.

Η σημερινή προπόνηση περιελάμβανε ασκήσεις κινητικότητας, μεταβιβάσεων, άσκηση 1 vs 1 και αγωνιστικά παιχνίδια. Επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για αύριο, Παρασκευή (02/10), στις 17:00, στο “Θ. Βαρδινογιάννης”.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News