Σίμος: «Ήταν μια κακή στιγμή, είμαι περήφανος για τους παίκτες»

ΟΦΗ
Σίμος: «Ήταν μια κακή στιγμή, είμαι περήφανος για τους παίκτες»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η δήλωση του προπονητή του ΟΦΗ μετά την ισοπαλία με τον Ατρόμητο

Στα χέρια του κρατούσε ο ΟΦΗ τους τρεις βαθμούς σήμερα απέναντι στον Ατρόμητο αλλά τελικά έμεινε στον… άσο, αφού δέχτηκε την ψυχρολουσία της ισοφάρισης στις καθυστερήσεις.

Ο Γιώργος Σίμος στάθηκε ιδιαίτερα στις δηλώσεις του στην προσπάθεια που έκαναν οι παίκτες του, χαρακτηρίζοντας εκπληκτικό το α’ ημίχρονο ενώ είπε ότι έδειξαν καρδιά για να ανατρέψουν το σκορ. Είπε ότι το γκολ της ισοφάρισης ήταν μια κακή στιγμή και ότι ο ίδιος είναι περήφανος για τους παίκτες του.  Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA:

«Δυστυχώς δεχθήκαμε γκολ στο τέλος. Είχαμε πολύ καλή απόδοση με εκπληκτικό 1ο ημίχρονο, όμως στα αποδυτήρια πήγαμε και ήμασταν πίσω στο σκορ. Στο 2ο ημίχρονο οι παίκτες το πάλεψαν πολύ, έδειξαν ότι διαθέτουν καρδιά, περάσαμε μπροστά στο σκορ, όμως στο τέλος δεχθήκαμε την ισοφάριση. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Πάμε προς τα εκεί που θέλουμε να φτάσουμε, έχουμε μια ανταγωνιστική ομάδα, παίξαμε σε πολύ καλό τέμπο και μέχρι να περάσουμε μπροστά ήμασταν πολύ καλή. Έγινε μεγάλη προσπάθεια να γυρίσουμε το παιχνίδι, τα παιδιά έδωσαν ότι είχαν, οπότε λογικό στο τέλος να υπάρχει το αίσθημα του φόβου. Ήταν μια κακή στιγμή. Είμαι περήφανος για τις ικανότητες των παικτών, γεμίζει το γκρουπ σιγά σιγά. Τώρα έχουμε ένα παιχνίδι την επόμενη εβδομάδα και μετά δύο εβδομάδες για να δουλέψουμε ακόμη περισσότερο, λόγω της διακοπής

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News