ΟΦΗ-Ατρόμητος 2-2: Ψυχρολουσία στις καθυστερήσεις!

ΟΦΗ
ΟΦΗ-Ατρόμητος 2-2: Ψυχρολουσία στις καθυστερήσεις!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ομάδα του Περιστερίου προηγήθηκε λίγο πριν την εκπνοή του ημιχρόνου και τελικά πήρε την ισοπαλία λίγο πριν την εκπνοή του αγώνα-Πολύ καλός στο πρώτο μέρος ο ΟΦΗ, εκπληκτικός ο Σαρδινέρο, αλλά προέκυψε νέα εντός έδρας απώλεια...

Ό, τι έχτιζε ο ΟΦΗ στο σημερινό ματς με τον Ατρόμητο το έχανε στις καθυστερήσεις! 

Η κρητική ομάδα έκανε το καλύτερο της φετινό πρώτο ημίχρονο και αν δεν...έλειπε το εύκολο γκολ σίγουρα θα είχε πάρει το προβάδισμα. Ωστόσο στο πρώτο μέρος όχι μόνο δεν έγινε αυτό αλλά ήρθαν και οι καθυστερήσειςγια να πληγωθεί και πάλι το συγκρότημα του Γιώργου Σίμου που πήγε στα αποδυτήρια με το σκορ στο 0-1!

Στο δεύτερο ημίχρονο όμως η τάξη αποκαταστάθηκε άμεσα!

Ο ΟΦΗ είχε σήμερα σε ρόλο εκτελεστή (όπως και στη Λαμία) τον Σαρδινέρο που πέτυχε και τα δύο γκολ και έδειξε πως στο πρόσωπό του η κρητική ομάδα βρίσκει έναν πολύ σημαντικό ποδοσφαιριστή αλλά τελικά αυτός δεν έφτασε!

Είναι γεγονός πως μετά τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα ο Ατρόμητος ανέβηκε, ο ΟΦΗ και ο καθοριστικός Μεγιάδο εμφάνισαν σημάδια κόπωσης και φαινόταν πως το κακό για τον ΟΦΗ μπορεί να γίνει! Και εκεί που οι Περιστεριώτες είχαν χάσει τρεις μεγάλες ευκαιρίες με τον Μανούσο και έμειναν και με δέκα παίκτες, ήρθε μια στιγμή αδράνειας με τον Γούτα που είχε...πάει σε θέση σέντερ φορ να ισοφαρίζει στο τελικό 2-2!

                                 Φάσεις-Γκολ

9΄: Πρώτη σημαντική ευκαιρία στο παιχνίδι και είναι για τον ΟΦΗ: Ο Νέιρα προσπαθεί να πλασάρει τη μπάλα πάνω από τον Γιαννιώτη που του κλείνει το οπτικό πεδίο και τον σταματάει!

20΄Ωραία προσπάθεια και σουτ του Σαρδινέρο σταμάτησε στον Γιαννιώτη.

32΄Ο ΟΦΗ πλησιάζει στο γκολ με τον ιδιαίτερα δραστήριο Σαρδινέρο που κινήθηκε ωραία στην περιοχή αλλά δεν έκανε το σωστό "τελείωμα".

41΄Αγγίζει το γκολ ο ΟΦΗ αλλά στο φάουλ του Ναμπί η μπάλα θα αποκρουστεί από το οριζόντιο δοκάρι!

43΄Από γύρισμα του Ουές ο Σαρδινέρο θα σκοράρει σε κενό τέρμα! Η φάση πηγαίνει  ωστόσο στο VAR και το γκολ ακυρώνεται για οφσάιντ στον Ουές...

44΄Γκολ για τον Ατρόμητο με κοντινό πλασέ από τον Μανούσο αλλά και αυτή η φάση πηγαίνει στο VAR!Μάλιστα τώρα θα πάει ο ίδιος ο Ζαχαριάδης για να δει τη φάση! Ο Ζαχαριάδης δείχνει σέντρα καθώς  η μπάλα έχειέχει βρει σε παίκτη του ΟΦΗ. Έτσι γίνεται το 0-1!

45΄Μεγάλη ευκαιρία για να ισοφαρίσουν οι γηπεδούχοι λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου αλλά ο Γιαννιώτης θα πει "όχι" στον Ναμπί!

49΄: Το δεύτερο μέρος ξεκινάει με γκολ: Από προσπάθεια του Νέιρα ο Σαρδινέρο θα γίνει αποδέκτης της μπάλαςκαι θα πλασάρει για το 1-1!

56΄; Εκπληκτική προσπάθεια από τον Σαρδινέρο και ανάλογο τελείωμα για να γίνει η ανατροπή στο σκορ: 2-1 για τον ΟΦΗ!

59΄Η μπάλα κοντράρει σε κοντινό σουτ του Νέιρα και καταλήγει εκτός τελικής γραμμής (κόρνερ)!  Κόρνερ του Ναμπί που θέλει να αιφνιδιάσει τον Γιαννιώτη αλλά αυτός θα αντιδράσει ενστικτωδώς και θα αποκρούσει πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή!

*65': Τέταρτη αλλαγή για τον Ατρόμητο. Ο Μουνίθ στη θέση του Χαρίση.

67΄Ο Μανούσος βγαίνει απέναντι από τον Βάτερμαν αλλά το διαγώνιο σουτ που θα επιχειρήσει δε θα βρειστόχο.

75΄Από ασίστ του Νάτσου ο Μανούσος μόνος του με τον Βάτερμαν πλασάρει άουτ! Πολύ μεγάλη χαμένη ευκαιρία για τον Ατρόμητο!

86΄Από προσπάθεια του Γκάλο ο Μανούσος και πάλι θα αστοχήσει απέναντι από τον Βάτερμαν!

91΄Κόκκινη για τον Μουνίρ που κλώτσησε εν ψυχρώ τον Νέιρα!

92΄Και όμως ο Ατρόμητος ισοφαρίζει με τον Γούτα σε 2-2! Από σέντρα του Μανούσου ο υψηλόσωμος επιθετικός σκόραρε με το κεφάλι!

ΟΦΗ (Γιώργος Σίμος): Βάτερμαν, Ουές, Σελίμοβιτς, Βούρος, Γιαννούλης, Κοροβέσης (94’ Γιάννου), Στάικος (77’ Μίγγος), Μεγιάδο, Νέιρα, Ναμπί (87’ Στάρτζεον), Σαρδινέρο (78’ Γκαργκαλατζίδης).

Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι): Γιαννιώτης, Γούτας, Στρούγγης (46’ Ρισβάνης), Γκάλο, Τομάσεβιτς (41’ Νάτσος), Κιβρακίδης, Χαρίσης (65’ Μουνίθ), Σάλομον, Ραμπέγιο (79’ Ενσικουλού), Γιακουμάκης (46’ Ούμπιδες), Μανούσος.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News