K19 ΟΦΗ: Ισοπαλία 0-0 με Ατρόμητο με εξαιρετικό Σηφάκη

ΟΦΗ
K19 ΟΦΗ: Ισοπαλία 0-0 με Ατρόμητο με εξαιρετικό Σηφάκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο 19χρονος πορτιέρο εντυπωσίασε για την Κ19 ΟΦΗ, που είχε χαμένο πέναλτι με τον Νοικοκυράκη

Στο παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα Κ19 που έγινε σήμερα το πρωί στο ΒΑΚ, ΟΦΗ και Ατρόμητος αναδείχτηκαν ισόπαλοι 0-0, σε ένα ματς που έγινε υπό το βλέμμα Μιχάλη Μπούση και Γιώργου Σίμου.

Εξαιρετική παρουσία είχε κάτω από τα γκολπόστ του ΟΦΗ ο Βασίλης Σηφάκης, που έπιασε πέναλτι του Ανθουλάκη στο β’ ημίχρονο και πραγματοποίησε 3-4 εντυπωσιακές αποκρούσεις. Επίσης στη διάθεση του Μανόλη Πατεμτζή από την ΠΑΕ ΟΦΗ, πέρα του Σηφάκη ήταν ο Νοικοκυράκης, ο οποίος μάλιστα είχε την ευκαιρία να σκοράρει με πέναλτι (το κέρδισε ο ίδιος) αλλά ο τερματοφύλακας του Ατρομήτου απέκρουσε τη μπάλα.

Κ19 ΟΦΗ (Πατεμτζής): Σηφάκης, Σημαιάκης, Αυγουστάκης (67’ Γωνιωτάκης), Παπαδάκης, Γαϊτάνης, Βασιλάκης (67’ Μπέκου), Λέλεκας, Χνάρης (46’ Σαβουϊδάκης), Φωτιάδης (46’ Μπέρκης), Νοικοκυράκης, Σκέντζος (67’ Μπερικάκης).

Ατρόμητος (Κορακάκης): Σάλτας, Τρόκα, Πομώνης, Τσαϊνης, Γκαμάνης, Γούλας, Οικονόμου, Μουντές, Δαλαμήτρας, Ανθουλάκης, Μπουρνέλης. Αγωνίστηκαν και οι: Πάζα, Λάγγας, Καραμάνης, Παροτσίδης, Μακρυγιαννάκης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News