Κ17 ΟΦΗ: Πρεμιέρα με ήττα από Ολυμπιακό

ΟΦΗ
Κ17 ΟΦΗ: Πρεμιέρα με ήττα από Ολυμπιακό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τα παιδιά του ΟΦΗ έχασαν 1-4 από τους «ερυθρόλευκους» στο ΒΑΚ

Το άγχος της πρεμιέρας επηρέασε την Κ17 ΟΦΗ που γνώρισε την ήττα στο ΒΑΚ απέναντι στον Ολυμπιακό με σκορ 1-4.

Ο ΟΦΗ είχε την πρώτη καλή στιγμή μόλις στο 1ο λεπτό με τον Σημαντηράκη να βγαίνει από αριστερά εντός περιοχής, να σουτάρει και την μπάλα να περνά παράλληλα της εστίας του Σινά.

Οι «ερυθρόλευκοι» άνοιξαν το σκορ στο 8’ με τον Κουτσογούλα, ενώ στο 12’ ο Χωραϊτης μπλόκαρε το κοντινό πλασέ του Φλώκου.

Στο 15’ ο Χατζηπαράσχος με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, έστειλε την μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας των φιλοξενούμενων.

Στο 36ο λεπτό ο Σταυρόπουλος έκανε το 0-2 για τον Ολυμπιακό, σκορ με το οποίο ολοκληρώθηκε το α’ ημίχρονο.

Στο 53ο λεπτό ο Φλώκος με κεφαλιά εντός περιοχής έστειλε τη μπάλα στη δεξιά γωνία της εστίας του Χωραϊτη, για το 0-3.

Στο 78’ η Κ17 ΟΦΗ μείωσε 1-3 με σκόρερ τον Θεοδοσουλάκη, έπειτα από ασίστ του Σωμαράκη, ενώ στο 86’ ο Γεωργίου νίκησε τον γκολκίπερ του ΟΦΗ, για το τελικό 1-4.

Κ17 ΟΦΗ: Χωραΐτης, Αμανάκης, Γεωργαλής (75’ Μακράκης), Καρανδινός (65’ Ζαχαριουδάκης), Χότζα (70’ Φανουράκης), Φαϊτάκης, Θεοδoσουλάκης, Χατζηπαράσχος (65’ Κλάδος), Σωμαράκης, Αποστολάκης, Σημαντηράκης (46’ Σαντοριναίος).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Σίνα, Κατηφόρης, Μόσχος, Γιαλεδάκης, Ρέτσος (75’ Βλασσόπουλος), Χρήστου, Κουτσογούλας (70’ Πετρόπουλος), Σταυρόπουλος, Μοίρας (75’ Γεωργίου), Πάνου (70’ Σταράκης), Φλώκος (53’ Αρσενίδης).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News