Γιώργος Σίμος: «Είμαστε έτοιμοι για μία ακόμη μεγάλη υπέρβαση»

Ποδόσφαιρο
Γιώργος Σίμος: «Είμαστε έτοιμοι για μία ακόμη μεγάλη υπέρβαση»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τι δήλωσε ο προπονητής του ΟΦΗ, αλλά και ο Κώστας Γιαννούλης για το αυριανό ματς με τον Απόλλων Λεμεσού

Μπροστά σε μια μεγάλη πρόκληση είναι ο ΟΦΗ, με τον αυριανό αγώνα κόντρα στον Απόλλωνα Λεμεσού για τον 2ο προκριματικό γύρο του Europa League.

Ο Γιώργος Σίμος τόνισε στη συνέντευξη Τύπου είναι μία ακόμη ευκαιρία για υπέρβαση και πρόσθεσε ότι η ομάδα του θα τα δώσει όλα για τη νίκη πρόκριση.

Ο αρχηγός της ομάδας του Ηρακλείου, Κώστας Γιαννούλης υπογράμμισε από την πλευρά του, ότι υπάρχει αισιοδοξία και αποφασιστικότητα για το αυριανό ματς.

Ο 42χρονος τεχνικός ανάφερε μεταξύ άλλων: «Αυτή η ευρωπαϊκή επιστροφή μας γεμίζει με πολλά συναισθήματα. Τιμή, περηφάνια και ενθουσιασμό. Είναι ωραίο που έχουμε αυτήν την ευκαιρία και που έχουμε την ευκαιρία για ακόμα μία υπέρβαση.

Στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό η ομάδα μας είχε μια μέτρια εμφάνιση. Η αλήθεια είναι πως είχαμε ψηλά ποσοστά κατοχής της μπάλας απλά δεν είχαμε την ηρεμία για να βρούμε τις καλύτερες επιλογές. Έχουμε αναλύσει ήδη το παιχνίδι, βρήκαμε αρκετά θετικά, αυτά κρατάμε και το αυριανό ματς δεν θα έχει καμία σχέση με εκείνο με τον Παναιτωλικό.

Ο Απόλλων Λεμεσού είναι έμπειρη ομάδα, παίζουν μαζί πολλά χρόνια και έχει γίνει ένα ισχυρό σύνολο. Έχει κατακτήσει τίτλους, έχει παίξει 4 φορές σε ομίλους Europa League και σίγουρα έχει περισσότερα ματς από εμάς. Όμως εμείς με μεγάλο σεβασμό προς τον αντίπαλο, δεν θα σκεφτούμε τίποτα άλλο παρά μόνο ότι έχουμε την ευκαιρία να κάνουμε ακόμα μια αγωνιστική υπέρβαση. Ο Απόλλων έχει ξεκινήσει πολύ δυνατά αλλά γνωρίζουμε τα χαρακτηριστικά τους και τα αδύνατα σημεία τους ώστε να είμαστε έτοιμοι για τη νίκη που θα σημαίνει πολλά για τον σύλλογο μας. Είμαστε αισιόδοξοι και η αισιοδοξία πηγάζει από τη δουλειά που έχουμε κάνει».

Το βίντεο με τις τοποθετήσεις των Σίμου και Γιαννούλη:

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News