ΟΦΗ-Παναιτωλικός 1-1: Ξεκίνημα με ισοπαλία στο «Γεντί Κουλέ»

ΟΦΗ
ΟΦΗ-Παναιτωλικός 1-1: Ξεκίνημα με ισοπαλία στο «Γεντί Κουλέ»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πολύ νωθρός στο α’ ημίχρονο ο ΟΦΗ, ισοφάρισε στην επανάληψη αλλά δεν κατάφερε να μπει με το δεξί

Για τρίτη χρονιά στην Super League ο ΟΦΗ κάνει πρεμιέρα με ισοπαλία, φέρνοντας σήμερα 1-1 με τον Παναιτωλικό, ενώ τα δύο προηγούμενα χρόνια παίζοντας εκτός έδρας είχε φέρει 1-1 με τον Άρη (2019-2020) και 2-2 με τον Πανιώνιο (2018-2019).

Ο ΟΦΗ δεν έκανε καθόλου καλό α’ ημίχρονο και βρέθηκε πίσω στο σκορ. Κατάφερε να αντιδράσει στην επανάληψη με ένα υπέροχο γκολ του Νέιρα, ήταν πιο συγκεντρωμένος στην αμυντική του λειτουργία αλλά δεν μπόρεσε να βρει διαδρόμους στην επίθεση για να βάλει το γκολ της νίκης…

Σε γενικές γραμμές έγινε ένα παιχνίδι χωρίς ιδιαίτερο ρυθμό, με αρκετά λάθη εκατέρωθεν, δείγμα και της ανετοιμότητας των δύο ομάδων...

Η εξέλιξη του αγώνα

5' Λάθος στην άμυνα του Παναιτωλικού, ο Φιγκεϊρέντο δεν μπορεί να νικήσει τον Κνετ ενώ στην εξέλιξη της φάσης η κεφαλιά του επιθετικού του ΟΦΗ από καλή θέση πήρε παράλληλη πορεία προς το τέρμα

14' Ο Παναιτωλικός χάνει σημαντική ευκαιρία με την κεφαλιά του Ματσόλα μετά τη σέντρα του Τζανακάκη να καταλήγει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Πολλά λάθη από την πλευρά του ΟΦΗ, η μπάλα χάνεται εύκολα και δεν μπορεί να δημιουργηθεί σωστό παιχνίδι από τους γηπεδούχους.

20' Eυκαιρία για τον ΟΦΗ με το Ναμπί να σουτάρει και τον Κνετ να αποκρούει στη γωνία του.

22' Κίτρινη κάρτα στον Στάικο επειδή σταμάτησε αντικανονικά τον Ντίας

34' Δεύτερη κίτρινη κάρτα για τον ΟΦΗ, τη δέχεται ο Φιγκεϊρέντο

41' Σύγκρουση μεταξυ Βαζ και Καρασαλίδη, χτύπησε και δέχεται τις πρώτες βοήθειες ο αμυντικός του Παναιτωλικού, με το παιχνιδι να διακόπτεται προσωρινά.

45' Σέντρα του Σαρντινέρο, δεν πρόλαβε να σπρώξει τη μπάλα προς την εστία ο Φιγκεϊρέντο.

45+3 Εξετάζεται το VAR για χέρι του Βούρου στην περιοχή του ΟΦΗ. Ο διαιτητής Σκουλάς θα αποφασίσει αν είναι ακούσιο ή όχι, αφού η μπάλα χτύπησε στο χέρι του αμυντικού του ΟΦΗ. Τελικά δίνει πέναλτι για τον Παναιτωλικό!

Γκολ για τον Παναιτωλικό, 0-1 στο Γεντί Κουλέ. Από το σημείο του πέναλτι με σκόρερ τον Μάζουρεκ οι Αγρινιώτες ανοίγουν το σκορ στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων του α' ημιχρόνου.

Ολοκλήρωση α' ημιχρόνου, ΟΦΗ-Παναιτωλικός 0-1. Ο ΟΦΗ κάνει ένα κακό πρώτο ημίχρονο, με ελάχιστες φάσεις μπροστά στα καρέ του Παναιτωλικού. Πολλά λάθη και πρόβλημα στη δημιουργία για την ομάδα του Σίμου, που το πληρώνει με γκολ στην εκπνοή, για να πάει στα αποδυτήρια με 0-1 πίσω στο σκορ...

Δεύτερο μέρος:

53': Διπλή αλλαγή για τον ΟΦΗ. O Γιώργος Σίμος αντικαθιστά Ναμπί και Σακόρ με τους Νέιρα και Μεγιάδο.

59' ΓΚΟΛ 1-1 ο ΟΦΗ με σκόρερ τον Νέιρα! Η είσοδος των Αργεντινών ξύπνησε τον ΟΦΗ που σημειώνει ένα υπέροχο γκολ με τον Νέιρα, μετά από "κόψιμο" του Βαζ με ο Φιγκεϊρέντο να αφήνει έξυπνα τη μπάλα για τον συμπαίκτη του κι εκείνος να ισοφαρίζει με πλασέ.

62' Κιτρινίζεται και ο Πραξιτέλης Βούρος για φάουλ στον Μάζουρεκ. Το φαουλ λίγο έξω από την περιοχή του ΟΦΗ περνά αναξιοποίητο για τον Παναιτωλικό.

66' Έχει ανεβάσει στροφές ο ΟΦΗ, ο Βαζ κερδίζει φάουλ σε καλό σημείο ενώ δέχεται κίτρινη κάρτα ο Ντάλσιο.

73' Αποχωρεί λόγω τραυματισμού ο Ηρακλειώτης του Παναιτωλικού Μάνος Τζανακάκης και τη θέση του παίρνει ο Ντουάρτε.

74' Δύο αλλαγές για ΟΦΗ. Μπαίνουν στο ματς Γκαργκαλατζίδης και Ουές και αποχωρούν Φιγκεϊρέντο και Βούρος. Ο Μαρινάκης περνά δίπλα στο Γιαννούλη στο κέντρο της άμυνας και δεξιά πάει ο Ουές.

78' Αποχωρεί χωλαίνοντας ο Ρικάρντο Βαζ και τη θεση του παίρνει ο Γρίβας. Η 5η αλλαγή για τον ΟΦΗ, με τον Γιώργο Σίμο να ολοκληρώνει τις κινήσεις του από τον πάγκο. Ντεμπούτο και για τον 20χρονο επιθετικό.

81' Αλλάζει επιθετικό ο Χάβος για τον Παναιτωλικό, με τον Βέργο να παίρνει τη θέση του Ματσόλα.

Μπήκαμε στο τελευταίο 10λεπτο όπου ο ΟΦΗ θα προσπαθήσει για να πετύχει το γκολ της νίκης.

86' Δύο αλλαγές για τον Παναιτωλικό. Βγαίνουν Τσιγγάρας και Μάζουρεκ  και μπαίνουν Ταχάρ και Μεντόσα.

ΟΦΗ (Γιώργος Σίμος): Βάτερμαν, Γιαννούλης, Βούρος (74' Ουές), Κοροβέσης, Μαρινάκης, Στάικος, Σακόρ (53' Μεγιάδο), Ναμπί (53' Νέιρα), Βαζ (78' λ.τ. Γρίβας), Φιγκεϊρέντο (74' Γκαργκαλατζίδης), Σαρδινέρο.

Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος): Κνετ, Βάντερσον, Καρασαλίδης, Μάζουρεκ (86' Μεντόσα), Ματσόλα (81' Βέργος), Ντάλσιο, Ντίας, Τζανακάκης (73' λ.τ. Ντουάρτε), Κωνσταντόπουλος, Τσιγγάρας (86' Ταχαρ), Λιάβας 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News