H Κ19 του ΟΦΗ λύγισε (1-0) στο φινάλε τον Παναιτωλικό

ΟΦΗ
H Κ19 του ΟΦΗ λύγισε (1-0) στο φινάλε τον Παναιτωλικό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το γκολ σημείωσε στο 92΄ο Φωτιάδης..

Με γκολ που σημείωσε στο 92΄ο Φωτιάδης η ομάδα Κ19 του ΟΦΗ κέρδισε 1-0 στο ΒΑΚ τον Παναιτωλικό... Έτσι οι μικροί έδειξαν και τον δρόμο στους μεγάλους για την δική τους πρεμιέρα σε λίγες ώρες!

Oι ποδοσφαιριστές του Μανώλη Πατεμτζή είχαν την πρώτη τους ευκαιρία στο 20’ με τον Μπέρκη να εκτελεί κόρνερ και τον Κοντογιάννη να διώχνει την μπάλα ενώ νωρίτερα απείλησε ο Παναιτωλικός με τον Μπελεβώνη να έχει δοκάρι.

Δυο λεπτά αργότερα ο Σαβουϊδάκης συνεργάστηκε εξαιρετικά με τον Σκέντζο, με τον τελευταίο να σουτάρει από την μικρή περιοχή και τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων να αποκρούει.

Στο 35’ ο Φωτιάδης «έκλεψε» την μπάλα από τον αντίπαλό του και βγήκε μόνος του απέναντι από τον τερματοφύλακα του Παναιτωλικού, ο οποίος του είπε «όχι», ενώ στο 40’ ο Σαβουϊδάκης έκανε τη σέντρα από δεξιά για τον Φωτιάδη, ο οποίος σούταρε μέσα από την περιοχή, χωρίς να καταφέρει να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.

Τρία λεπτά αργότερα ο Σκέντζος σούταρε από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής, ο Κοντογιάννης όμως μπλόκαρε.

Στο 45ο λεπτό ο Φωτιάδης κατάφερε να βρει το δρόμο προς την εστία του Παναιτωλικού, όμως υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ και το γκολ δεν μέτρησε.

Οι φιλοξενούμενοι έφτασαν κοντά στο να προηγηθούν στο 55’, με τον Τρομπούκη να μπαίνει στην περιοχή και να σουτάρει, έδιωξε όμως ο Μακατουνάκης, ενώ στο 83’ ο Αναστασόπουλος με κεφαλιά εντός περιοχής έστειλε τη μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του ΟΦΗ. Επίσης το δεύτερο δοκάρι είχε με απευθείας φάουλ ο Μπελεβώνης.

Το γκολ που χάρισε τη νίκη στην Κ19 ΟΦΗ ήρθε στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων, με τον Φωτιάδη να βγαίνει από δεξιά και με πλασέ να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα της εστίας του Παναιτωλικού για το τελικό 1-0.

Κ19 ΟΦΗ (Μ. Πατεμτζής): Μακατουνάκης, Σημαιάκης (78’ Αποστολάκης), Γαϊτάνης (78’ Βιτώρος), Γωνιωτάκης (61’ Χνάρης), Αυγουστάκης, Βασιλάκης, Σαβουϊδάκης, Λέλεκας, Σκέντζος (61’ Μπερικάκης), Μπέρκης, Κορνηλάκης (28' λ.τ. Φωτιάδης).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News